city of angels

independence
gerek meg ryan`in gerekse nicolas cage`in hayatlarinin rollerini oynadiklarina emin oldugum muhte$em bir duygu sagnagi.inanilmaz etkileyici bir film.ozellikle mag ryan`in bisiklet uzerinde ellerini havaya kaldirmi$ ve gozlerini yummu$ oldugu hayatinin son dakikalarini iceren sahne milyon kez izlenmeye deger.
belkibirgunbiryerde
konusu:"bir melek(nicolas cage),tanri’ya fazla inanmayan bir cerraha âsik olur..daha once melek olan ama aski icin olumlu olmayi secen biriyle tanisir ve o da aski icin meleklikten istifa eder...super bir ask yasamaya baslarlar,ama bu sirada doktor(meg ryan) olur,melek yalniz kalir..."
angelus666
hayat boyu tekrar tekrar seyredebilcegim, bazi sahnelerini ezbere bildigim bir film. yapim yili 1998 olan ve muziklerini gabriel yared gibi bir muzik dahisi tarafindan yapildigini bildigim, asla unutulmayacak sahneleri olan insani seyrederken hungur hungur aglatabilen ve meleklere olan inacinizi biraz daha arttiran tek gecilecek bir yapim.bu arada senaryo yazarlarindan biride sinemanin usta yonetmenlerinden wim wenders isimli sahistir ki yaptigi her sey bu gune kadar hep taktire sayan bulunmustur.
ve bu filmi benimle bir zamanlar satir satir paylasan story yede tanridan rahmet dilerim.
huzur icinde uyu oykum
hallucinogen
seth in meleklikten insanlığa geçiş seremonisi olan düşüş sahnesi bana kalırsa filmin en çarpicı noktasıdır.insan olmak için bir gökdelenin çatısına çıkıp o yükseklikten kendini bırakması ve yere çakılması mı gerekiyor? şeklinde bir soru sormak komik de olsa olasıdır

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol