ayrılsak da beraberiz

0 /
sak
uzun bir sure trt 1’de yayinlanan dizi. birbirlerinden bosanan ve ayni evde kalan bir cifti anlatiyor. en son baktigimda 400 kusuruncu bolumleri yayinlaniyordu.
joe black
23. dunya universiteler yaz spor oyunlari erkekler basketbol musabakalari klasman macinda turkiye, avustralya’yi 82-72 yendi.
cekismeli gecen macta gergin anlar da yasandi. son periyotta iki takim oyunculari arasinda sert tartismalar yasandi. hakem iki takimdan birer oyuncuyu diskalifiye etti.
karsilasmayi kazanan milliler, 21 agustos pazar gunu besincilik icin almanya ile karsilasacak.
made in heaven
feridun bitir’in "yirttik abicim yirttik" nidalarini beynimize kazimis,trt’de yayinlanan bolumlerinin cok daha guzel olduguna katildigim dizi.
isimsiz kahraman
halen izledigim trt’nin sabahlari tekrar tekrar yayinladigi, bende fena halde bagimlilik yapan dizi belki her bolumunu bir kac izlememe ragmen her sabah bir bardak meyve suyu ile cok iyi giden, izlemedigim zaman islerimin ters gidecegine inandigi dizi. her karekteri ile komple komik vede cok eglenceli bir dizi.
maliyeci
star’in bitmek tukenmek bilmeyen lanet trt’den dizi transfer etme huyu yuzunden icine sicilmi$ dizi.trt’de kalsaydi yine bayar miydi bu kadar orasi da bir muamma.
ilseyim
bir süre trt’de oynamış şahane dizi. diş macununun dipten sıkılması yüzünden ayrılmış ama farklı evlere çıkamamış iki çifti anlatır. özellikle kaynanaların tavırları süperdir. ne olduğunu bilmediğim "jöma si puble" hala aklımdadır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol