anal seks yapıp bakireyim diye dolaşan kız modeli

0 /
gky
tüm toplumsal baskılara rağmen zevk alırım diyen ve çevresindekileri kandırdığını sanan kız modeli.
bok bocegi
anal seksle bekaret bozulmadığı için böyle dolaşması son derece normal olan kız modelidir..
ha anal seks yaptığı halde elime erkek eli değmedi diyen kız modeliyse kastedilen; kendilerinin her şeye hakkı olduğunu düşünürken kadınların kendilerini eşlerine saklaması gerektiğini savunan, namusun bekarete bağlı olduğunu düşünürken erkeklerin namusunun nereye bağlı olduğu hakkında yorum yapmayan zihniyetlerin sayısının bolluğu nedeniyle oratya çıkmış kız modelidir.. iki yüzlülüktür belki ama çifte standart yaratan erkeklere müstehaktır..
goetica
sizene banane onane bizene demek istediğim başlıktır.
kişinin kendi namusudur kendi seçimidir.
bekaret de kızındır namus da.
2 dakikalık zevk için kılıktan kılığa girdiğiniz maymun olduğunuz zamanları hatırlayın mesela.
başlıkta geçen kız modeli kendi kendine yapmıyor bahsedileni.
bırakın artık şunları.
muque
aptalca cümlelerin önde flama taşıyanıdır...tabii anal sex i kız kendi başına yapmıştır.burada bahsi geçen diğer kişi için ne bakirelik söz konusudur ne de duruluk...kız orospudur erkek ise erkekliğinin güç halkalıarına yenisini eklemiştir değil mi?sevişmemiştir skmiştir. bu kız şimdi neden ortalıklarda dolaşmaktadır? tez kellesi vuruladır!!!bırakalım onun kukusu bunun kutusu muhabbetlerini...bu kafayla dolaşan adamlar bir de etraftan kendilerine bakire kız bakmaktadırlar.aynı zihniyet; bu başlığın altına bu tarz entry yazan bayanlara da ;"aha lan bak vermiş bu kesin!baksana nasıl savunuyo!" diyebilme öküzlüğünü de bünyesinde barındırır.beyinlerimizin bekaretini koruyabildiğimiz günler dileğiyle...

(bkz: ilk taşı bakir erkekler atsın)
(bkz: yazık yazık)


isigi izle
hedonist felsefeye bağlı olarak, hem toplum tarafından kabul göreyim, hem de zevkin doruklarına ulaşayım diye seks yapan bayan kişi.
isimsiz kahraman
hıncal uluçun bir sözüydü galiba yanlış hatırlamıyorsam, aynen şöyle diyordu; "hayvanların bile özgürce cinselliği yaşadığı bu dünyada neden insanlar yaşayamıyor" insanlarda hayvanlar gibi iç güdüleriyle hareket eder, ancak gel görki toplum dediğimiz bir öğede vardır hayatımızda vede bazı şeylere müsade etmez, bazen bizlerde bu toplumun parçası veyahut hedefi oluruz.
ozge
kendisi her yerde her türlü haltı yiyip, evleneceği zaman illaki bakire isterim diyen erkek müsveddesinin hakettiği kız modelidir.
bloody mary
kendi yapsa adı ibneye çıkacağı için, ne olur ne olmaz diye kendini tutan er kişinin, bu kıskandığı kızlara bok atma şeklidir..
anal seksimizi de yaparız..
istersek bakire de oluruz..



(bkz: oh)



berbat sonrası gelen edit:efendim eşcinsellere karşı hiç bir kötü niyetim yoktur..yanlış anlamayınız..
bunun çıkarılması için de ibne kelimesi özenle seçilmiştir..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol