4 ekim 2008 şemdinli aktütün pkk saldırısı

independence
taraf gazetesi’ne gore bu saldiriyi genelkurmay gunler hatta haftalar oncesinden biliyormu$ ancak ya ciddiye almami$ ya da ugra$mami$. taraf gazetesinin iddiasi bu.

insan du$unuyor, bu ulkede pek cok medya kurulu$u tarafli evet ama tarafsizlari da yok degil. neden bu tur sansasyonal haberler hep bu gazeteden cikiyor? artik oyle bir ali$mi$iz ki ne zaman haberlerde boyle bir haber gorsek hemen anliyoruz ki bu haberin kiyisinda ko$esinde taraf gazetesi var. daha onceki kanli baskinlarda da taraf gazetesi benzer iddialarda bulunmu$tu.

bu iddialar milletvekillerine soruluyor ve dtp milletvekilleri haric hicbir miletvekili bu iddianin uzerinde dahi durmuyor. benim genelkurmayim, benim askerim bu saldiridan daha onceden haberdar olacak ve gerekli onlemleri almayarak kendi personelini olum tehlikesine atacak. bunu iddia edenler ya askerlik yapmami$, ya da en azindan bu ulkede askerlik yapmami$.

ben askerlik yaptim, ordunun askerine olan ozenine ve ihtimamina bizzat $ahidim. ordu, askerini her gun etli yemeklerle besler, ardindan meyvesi gelir ve hemen ardindan da tatlisi. ordu askerini en klas hastanelerde tedavi eder ve tum masraflarini yol da dahil olmak uzere kar$ilar. ordu askerinin kiyafetine dek her $eyine buyuk ihtimam gosterir, haftasonlari bile car$iya ozel araclarla yollar. $imdi sen kalk bu ordunun askerlerini goz gore gore bilgileri dahilinde olume yolladigini iddia et. ben bu iddiada zerre iyi niyet aramam, arayamam.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol