4 8 15 16 23 42

0 /
spooky
lost dizisinde her seyin nedeni oldugu sanilan ama laneti ve nerden geldigi bi turlu cozulemeyen sayi grubu.
ukdeci’nin notu:spoiler iceriginden dolayi sayilar icin daha fazla bilgi verilmemistir. entry girecek arkadaslarin dikkat etmesi rica olunur.yoksa zaten ben bu sayilarla ilgili 5 paragraf yazarim buraya
strahd
ikna edici bir şekilde anlamını öğrendiğimde rahatlayacağım rakam dizisi, gerçi daha 3 sezon var sanırım bunun için..
phoebus
ikna edici anlamının olmadığını düşündüğüm lost izleyen insanların yolda giderken dört sekiz onbeş onaltı felan diye sayıklamasına neden olan sayı dizisi,zaten paranormal deneyleride dharma yapiyo gibi
melankomik
aralıksız 13 saat lost izledikten sonra doğal olarak hissettiğim müthiş açlık hissiyle kantine doğru giderken istemsiz olarak foureightfifteensixteentwentythreefortytwofoureightfifteensixteentwentythreefortytwo şeklinde sayıklayarak gitmeme ve büyük ihtimalle milletin beni deli sanmasına neden olmuş sayılar bütünüdür. ha bi de rüyamda görmüştüm onu da başka zaman anlatırım.
angelus
o kadar çok anlamlar yüklenince bireylerde "demek incilde belirtilen sayı ve rakamlar bunlar" izlenimi vermişlerdir lakin olayın en basit tanımı dizinin senaristleri tarafından götlerinden uyudurulmasıdır. öyle derin, metafor anlamları yoktur. 5 6 19 38 71 99 da olabilme ihtimali varken bunlar tercih edilmiştir.
angelus
the lord of the rings serisindeki yüzük kardeşlerinin filmin bitimine mütakip vücutlarına 9 rakamını dövme olarak işledikleri bilinir. zannediyorum lost un sonunda da dizi karakterleri götlerine bu sayı ve rakamların dövmelerini yaptıracaklardır.evet.
superoksit
bu rakamlarla ilgili aldığım son duyumlardan ilginç olan bir tanesini aktarmaktan kendimi alamayacağım sanırım.. evet evet alamayacağım:
ilk sezon: adadaki 42 günü işlemiştir.
ikinci sezon: adadaki 23 gün
üçüncü sezon: adadaki 16 gün
dördüncü sezon: adadaki 15 gün
beşinci sezon: adadaki 8 gün
altıncı(son) sezon: adadaki son 4 gün olacaktır.

scar tissue
insanı psikopat eden sayılar bütünü...
bir salona girersiniz.ampulleri sayarsınız:32!23’ün tersi!16’sı yanıyor,16’sı yanmıyor!durumdan işkillenirsiniz.salondaki kolonları saymaya başlarsınız:8 kolon!ayakkabınızdaki çizgilerin 4+4=8x2=16 ettiğini farkedersiniz;hele arkadaşınızda bulmuşsa böyle şeyler yusuf yusuf oturursunuz yerinizde;"ders bitse de gitsek" kıvamında...
bgat
kara kule’deki 19 ve 99 sayısının gizemine kapılan senaristin, bir sayı dizisi de ben yapayım da, izleyenler meraklansın düşüncesiyle oluşturduğu düşünülen sayı dizisi. neden olmasın.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol