confessions

huzursuz

- Yazar -

  1. toplam entry 29
  2. takipçi 1
  3. puan 45723

müzik ekolay net

huzursuz
ekolay.net’in geçtiğimiz şubat ayından beri yayında olan müzik kanalı. içeriği sağlamdır. özellikle müzik indir bölümü ile türkiye’de dijital müzik satışını destekleyen en büyük kanaldır. müyap ve mesam ortaklığı ile yürütülen yasal mp3 satışı kampanyaları ile müzikseverlere kaymaklı ekmek kadayıfı tadında hizmet vermektedir.

izmir ekonomi üniversitesi

huzursuz
ben mezun olurken de içinde bir dolu aptal vardı, arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre hala içinde bir dolu aptalı barındıran eski okul. bir şenliğini bile adam gibi görmedik, yazık oldu üniversite yıllarıma. kayıt yaptıran her öğrenciye değil sadece hazırlığı geçen öğrencilere laptop vermektedir kendileri bu yanlış bilgiyi düzeltmek isterim.

ama yine de arka bahçesinde iyi içmişliğimiz vardır.

rock kulübü sağlamdır. hatta rock kulübü başkanı (hala başkan mı emin değilim ama) koray’ın da yer aldığı şahane grup freedom gray’e albüm öncesi yerleşke olmuş mekandır aynı zamanda.

izmir

huzursuz
alsancak sokakları, bornova küçük parkı, yazları binlerce kişinin akın edip bir yandan içip, bir yandan müzik yaptığı, eğlencesi sabahlara kadar süren kordonuyla hayatın ’tam anlamı’, eşsiz şehir. bu karışık şehirden kurtulur kurtulmaz tekrar kollarına atacağım kendimi. siz istediğiniz kadar kızgın çıkın evden dışarı. güler yüzlü insanlarının samimi ifadeleriyle karşılaşınca birden pamuk şeker kıvamına geliyorsunuz. nasıl özledim alsancağı, çimleri, sardunyayı, uğrak’ı, bahane’yi, ooze’u, dungeon’ı, kentkartı, kumruyu, çeşmeyi, evimi...

o özel şehri sadece gerçek izmirliler hakkını vererek sevebilir.

anne önümüzdeki ay geliyorum, lütfen kereviz pişir :)

hucum kedi

huzursuz
öztürk’ün üçüncü albümünü neredeyse bitirdiği bu günlerde (tamamen albüme yoğunlaşması sebebiyle) keşke konserleri olsa da gitsek dedirten şahane grup. öztürk’ün bir black yorumu vardır ki tadından yenmez! şimdi mecburen bahara kadar beklemek zorunda kalcağız. öztürk’ün albümü biraz gazını alsın yeniden hücüm kedi’yi bronx başta olmak üzere birçok bar sahnesinde göreceğiz hissi şimdiden bütün vücudumu kaplamış durumda. yeniden sober eşliğinde sesimiz kısılana kadar bağırıp, eğlenmeyi diliyorum :)

ayrıca keşke burak hiç ayrılmasaydı dedirten gaz grup.

kurban

huzursuz
tanrım orda olduğunu biliyorum dedirten müjdeli haberi bana 4 gün önce vermiş olan rock müziğin en ayrıcaklı grubu! ’nerde kalmıştık?’ söylemiyle yolun devam etme kararı alan bu şahane adamlara tekrar teşekkür ederiz efendim. ayrıca şirin davulcuları ailemizin pokemonu burağın athena elemanlarının elinden bir an evvel kurtulmasını ve tekrar kilo almasını diliyoruz! ilk konser (ben burağın yalancısıyım) ocak ayı içinde gerçekleşecekmiş. ilgilenenlere duyurulur. site birkaç gün içinde yeniden yayında olacak, gelişmeler oradan takip edilebilir.

mühendis

huzursuz
bunların sevgili olan kısımları çok can sıkıcıdır. herşeyi delik teşik incelemekten kendilerini alamazlar, yetinmez bu çin işkencesi halleriyle ömrünüzden ömür çalarlar.

mustafa kemal atatürk

huzursuz
nereye gittiği büyük bir bilinmezliğe girmiş olan türkiye’nin her saniye ihtiyacı olduğu şahane pusula. yüce insan, zeki asker. biz elimizden geleni yapıyoruz o rahat uyusun diye ama bazıları baş örtüsünden başka birşey görmemekte ısrar ediyor.

17 mayıs 2006 danıştay a yapılan saldırı

huzursuz
kelimelerin yetersiz kaldığı, küfürlerin az geldiği saldırıdır. saldırıyı yapanlar kadar olayı bu raddeye getirip, ülkeyi sıkmabaş mantığıyla yönetmek isteyen zihniyetin de 70 milyonun önce kafasında sonra seçimlerde yargılanması gereken gerçektir. adalete bu kadar pis ve çirkin bir saldırıyı yapacak cesaretin ve cesaret verenlerin dibine zehir ve asit dökülmesi ve kurutulması mübahtır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol