kızlara karizma yapmaya çalışan erkek

nick nicki nickince
mekan: bagdat caddesi
kicina quiksilver pantalonu, ustune tommy gomlegi, ayagina da puma ayakkabilari geciren erkek dunyalari ben yarattim edasiyla yurumektedir. sonra otoparka biraktigi son model ustu acik arabasini alir ve ’soyle kizlara bi bakayim. bi kac tanesi bana asik olsun. dort bes tanesi bana pervane olsun. biri su getirsin. ikisi hava yellesin.’ diyerekten surer. gunes gozlugunu de gozune gecirdigi anda dunyalar onundur. tum kizlarin ona baktigini, tum arbalarin ona yol verdigini sanir.
bu sekilde dortyuz metre gider gitmez, araba gitmemeye baslar. arabayi saga ceker. ne o, yoksa karizma erimeye mi basladi? arabanin sagina bakar soluna bakaa, gorunurde bisiler yok. kaputu acar, yine yok. tek care arabanin altina yamaktir. kendine sove sove arabanin altina yakar, karizma daglilir, araba zaten dagilmistir, ustu basi da berbat olur ve ona asik olacak kizlar yanindan ’ha hahahaha haha’ nidalariyla gecerler...
yaramyan the sun of art
karizma yapmaya çalışan erkek her zaman hiç kasmadan karizmanın amına koymuş olan erkeklere karşı eziklik yaşamıştır. içindeki bu aşağılık kompleksini yenmeye çalışır.
emotion
kırmızı marlboro yu ,arabanın anahtarlarını ve cep telefonunu masaya fırlatıp ’’yine çok trafik vardı yaa!’’ diyen erkektir.menü den sizin bir şeyler seçmenize izin vermeyip garsona ’’koçum şunu getir ,yiğidim bunu götür ,hadi bakayım bi masayı donat’’ derler.karizma yapmaya çalışırlar işte evet.lakin hesap gelene kadar!!! ne yazıktır ki onlara, hesabı alman usulü öderler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol