zyban

hepimizhiciz
nikotin bağımlılığı tedavisinde sigarayı bırakmaya yardımcı ilaç. tablet halinde alınır. nikotin bantlarından daha etkili olduğu kanıtlanmıştır.
revenant
angarali namik ist krieg:
lan 15 günde bırakırsın.ben denedim bıraktım dene bi
non serviam.. :
sigarayı bırakırken acı çekmek istemiyorum lan.gündelik yaşama devam ederken bi kısıtlama falan çekmeden bırakmam gerek.yoksa kolumu bacagımı kesene kadar içerim ben bu zıkkımı
angarali namik ist krieg:
durumun vahim.ilk 1 hafta sigarayla at hapı.bırakacan sadece emin ol olm
non serviam.. :
lan antidepresan falan yazıyo bunda.ters etki yaratmasın bana ters gelir boyle seyler
angarali namik ist krieg:
hep beraber elele saglıklı oksijenli mutlu günlere secom.aynen devam moruk.tırmala ilacı
non serviam.. :
dediğin olsun kabul.zaten 2 haftadır küçük açıyorum.bu 15gun boyunca büyük açacam gibi geliyo
angarali namik ist krieg:
seni izmir marşı ile yolluyorum.bum tıs bum tıs dırınınını
non serviam.. :
ceddin deden ceddin baban..


üstteki aptal diyalogta non serviam.. rumuzlu dananın benim olmam aslında tepenizdeki tehlikenin sadece benim yaşayacağım anlamına gelmiyo.bedensel özürlü olmayan biri en büyük engelli adayıdır.tanımadığımız biri düşmanımız olamaz.bu yüzden en büyük düşman adayımız tanıdıklarımızdır arkadaşlarımızdır.sigarayı bırakacam kurtulacam diye etrafınızdaki dost kılığına girmiş insanların gerçek yüzünü bu şekilde görebiliyoruz.tecrubemle sabittir.şimdi "adam sana yardım etmek istemiş.köpeklik sende.herifin suçu yok" desenizde kızgınlığımı sabitleştirdim hiçbir şekilde unutmayacağım.

bünyemin ters tepkiler vermesi, ilaçların yan etkilerini fazlasıyla ağır yaşamam elimden gelen bişey değil. bunu her seferinde ihmal edip görmezden gelmem konusunda suçumu kabul edebilirim.

asıl konunun özüne gelirsek.zyban bahsedildiği gibi mükemmel bi ilaç olmaması konusunda garanti verebilirim kendi adıma.sigarayla beraber kullanılması herkes gibi bana da cazip gelmişti.düşünsenize sigara içerek sigarayı bırakıyoruz.hiçbir kısıtlama yaşamadan durup dururken sigarayı bırakmak gibi mükemmel bi rüya görebilir miyiz hayatımızda.tüm bunları ölçüp biçmeye, üstünde derin düşüncelere dalıp "ulan yapsam mı acaba" diye temkinli yaklaşmaya gerek yok.bütün söylenenler, anlatılanlar, yaşanmışlıklar zyban’ı cazip kılıyor.

sigarayı bırakma hevesiyle atılan her hap psikolojik olarak "ulan iyiymiş be bırakacam a.k" düşünceleri doğuruyo bünyede.fakat 6. gecenin bi vakti kan ter içinde kabuslardan uyanıp odanızın içinde dönüp dolaşan "bir mumdur iki mumdur" türküsünü söyleyen 5 mavi civciv görünce işin hiçte bu kadar pembe olmadığını anlıyosunuz. rüya alemi ile gercek hayatı karıştırmaya, hangisinin rüya hangisinin gercek hayat oldugu ikilemine düşmeye başladığımda biraz geç olmuştu sanırım.rüyalarımda sandviç ekmekleri tarafından kovalanmaya (beni yakalasalar napacaklardı hala merak ediyorum),dev pembe kuyruklu tavşanları görmeye başladığımda sigarayı bırakıp uyuşturucuya başlasam mı diye düşündüğüm bile oldu.seneler önce psx konsolunda oynadığım silent hill 1 oyunu bilinçaltımda büyük bir yer edinmişki evli olmamama rağmen cherly isimli olmayan kızımı gebze sokaklarında ararken bi arkadaşım tarafından bulunmam işin iyice ciddileştiği konusunda büyük bi uyarıydı.bütün bunları yaşarken kendimi hala normal biri olarak görüp "iyiyim lan ben" demem sanırım büyük bi önyargı için güzel bi örnek.

temiz hava alırım çiçekler böcekler doğa ohş diyerek kendimi kerpe sahillerine atmak için yola çıktığımda sokağımızda su borusu patlamıştı.en fazla 2 parmak kalınlığındaki su akıntısını geçmeye cesaret edemeyip "lan bu dereyi nasıl geçecez sandal falan lazım" dememle "sen evine dön" tepkilerini alır almaz tecrit hayatına girmeyi kabul ettim.artık dışarıdaki hayat beni es geçecekti.bütün bunları yaşarken henüz 2 hafta dolmamıştı.ve ben hala sigara kullanıyor mantıksız halüsinasyonlar görüyodum.ne kadar kötü olursam ilacıma o kadar dayanıyodum.beni agresifleştiren herkesle kavga ettirmemi sağlayan sürekli gergin huzursuz kılan zyban, bi anlamda sosyal hayatıma egemen olmuştu.sevdiğim ve değer verdiğim insanlara işkence çektirmem tamiri zor hasarlara yol açmaya başlasa bile sonunda sigarayı bırakacam diye inat ettim.sigarayı bıraktığımda geri döner herkesin gönlünü alırım diye düşünmem kendime güvenimin hala devam ettiği yolunda umut vericiydi.


non serviam.. [ileri seviye alkol ve depresyon teknikleri]:
naber la
nasıl gidiyo hülleci.yazmıyon amk artık noldu lan it
nesebeme:
ebemin vajinası hakkındaki uzun makaleni 45 dakika boyunca sabırla okudum geçen gece.iyi yazıyosun ama ebem hakkındaki fantezilerin hoşuma gitmedi be seco
ordamısın
non serviam.. [ileri seviye alkol ve depresyon teknikleri]:
sanırım burada değilim..


küçük bi örnekti bu.onarımı zor diye bahsetmiştim.tecrit hayatını fazlasıyla yaşamamız gerektiğine dair bi kanıt olsun.ilacı kullanacaksak f tipi cezaevine ihtiyacımız olacak.

toparlamak gerekirse benim gibi fazla denyo insanların hırs ve tembelliğin kurbanı olması kullanılan ilacı gereksiz ve tehlikeli kılıyo.şimdi 2 haftadan fazla oldu.ağzımda sigara ile yazıyorum bu satırları.ilacımda bitti.sigarayı bırakacam diye başladım başıma gelmeyen bi tecavüze uğramadığım kaldı.doktorların ne işe yaradığını şimdi daha iyi anlıyorum.siz siz olun dikkatli kullanın gibi nasihatlar vermeyecem.hepiniz kullanın ulan!

buraya kullandım ve bıraktım mükemmel bi ilaç yazmak isterdim.ilaç yetkilileri bu yazımı okuyup oha lan derlerse elimde paintte ve solidworksta çizdiğim sürrealist çizimler var.ilacın bana olan etkilerini açıkça gösteren bu çizimlere bakınca neler yaşadığımı anlayabiliyoruz.windows media playerda behemoth dinleyerek ve görsel öğelerden hizodge izleyerek saatlerce hipnotize olacam diye kasmamı anlatmayacam bile.bu kadar örnek yeter sanırım.ilacı kullanırken herkes benim gibi ağır depresyon yaşayacak ve halüsinasyonlar görecek diye bi kaide elbette yok.götünüz yiyosa buyrun şimdiden doktor tavsiyesiz alın kullanın.buralara yazacak bişeyleriniz olsun en azından.ilaca bağımlılık mı bilmiyorum çünkü kendimi hala iyi hissetmiyorum fakat kötü günler için keşke 1-2 tablet saklasaydım diye yanıyorum şu an.karnım acıktı sanırım.neyse 24 saat önce yarım bi poğaça yemiştim 2 gün daha idare eder beni.ben şu mavi civcivleri yakalayıp marketten sigara alıp geliyim en iyisi..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol