zevk alınan ufak sapıklıklar

223 43 34
okul labaratuvarındaki klavyelerin tüm tuşlarını söküp rastgele bir şekilde yerleştirmek.

daha da güzeli, yeterinde bilgisayar varsa (35 iyidir) ekip çalışması yapıp tüm klavyelerin tüm tuşlarını sökmek, ve sadece "a" sadece "b" vs harfinden oluşan klavyeler yaratmak.
cadiagaci
annenin kocaman çamaşırını köpeğinizin ağzına tutuşturup salonda oturan misafirlerin yanına koşmasını sağlamak ve arkasından oluşan sessizliği zevkle dinlemek...
angelus
izlemiş bulunduğum bir filmde götüne turşu sokan bir genç görmüştüm, turşu boyut olarak küçüktü. ufak sapıklıklar denilen olay oydu heralde.
puppeeter
burnu kurcaladiktan sonra toplanan hasilati dizde,koltukta,yastikta,otobuste,minubuste ve taksilerde topcuk yapmak suretiyle orta parmak tirnaginin ustune koyup bas parmak yardimiyla basit bir mekanizma olusturarak belirlenen hedefi vurmaya calismak.bulundugunuz yer karanliksa sessizlik saglayip random atislar yaparak topcugun dustugunde cikardigi sesi dinlemek; sesten koordinat tepsiti yapip isigi acarak yerini saptamak. akabinde abartarak mukus topucunu bulup "maresal" unvani vermek.
independence
on cepte bulunan cep telefonunu titre$ime almak ve birilerinin aramasini beklemek ya da ev telefonundan cep telefonunu aramak. cep telefonu cepten titre$im yaydigi zaman penise temas eden titre$imler keyif verir. hayir sapik degilim, az sapigim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol