yurdagül uygun

meekma
gerçek gündem isimli goygoy sitesinde yazarlık yapan virrus teyze



fazla kafası çalışmayan bu arkadaşımız da govikçi kitleden.. var ya vakağlar vakağlar vak vak vak demekten ördeğe dönüşen embesiller .. onlardan işte.

bu arada sordunuz mu doktorlara bu pcr testinde hangi dna dizilimini arıyorlarmış, kim söylemiş ne aramaları gerektiğini diye.. 1000 doktordan 1 tanesi bilirse çok şaşırıcam.. bu benim son soruşum olsun. bir daha bu konuda yazdığımda cevabını vericem sorunun.. süprizi bozmak gibi olmasın ama hepiniz goronasınız..

her neyse... bu aptal insan çok iddialı yazılar yazıyordu temmuz ayında..

"MSÜ başlangıç, asıl filmi gelecek haftalarda göreceğiz"
https://www.gercekgundem.com/yazarlar/yurdagul-uygun/2261/msu-baslangic-asil-filmi-gelecek-haftalarda-gorecegiz

üniversite sınavı yapılmış da, şoşyal meşafe şey olmuş da, on yüz bin milyon bilyon firilyon tane çocuk ölcekmiş .. cart curt zart zurt.. boş beyinli bir şempanzenin boş hezeyanları..

öyle duydu tabi televizyonlardan.. götü boklu şarlatanyus profesörler çıktı televizyonlara abuk sabuk korku pornolarını bastı topluma.. bu da yedi.. yüz bin milyon tirilyon fikyon bikyon.. eee? nerede bu ölen çocuklar? yok..

utanma var mı peki? ya ben böyle söyledim ama yanılmışım filan deyip nedamet getirme? yok.. hiçbir şey olmamış gibi saçmalamaya devam ediyor.. yüzsüzce..

bak şimdi en son ne yazmış bu virrus teyze..

"Yüz yüze eğitimde imam hatip ortaokullarının ayrıcalığı ne?"

https://www.gercekgundem.com/yazarlar/yurdagul-uygun/2631/yuz-yuze-egitimde-imam-hatip-ortaokullarinin-ayricaligi-ne

beyinsizliğin derecesini görün diye uzun uzun alıntılıyorum.

"ilkokul 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıflarla, ortaokul 8'inci sınıflarda haftada iki gün 6'şar saat olmak üzere toplam 12 ders yapılacak. Buna karşılık, imam hatip ortaokullarında ise haftada iki gün, 7'şer saatten toplam 14 ders yapılacak!"

"Neden imam hatip ortaokulları iki saat daha fazla ders görme ayrıcalığına sahip ya da normal ortaokul öğrencileri neden iki saat daha az ders görüyor?"

"Bu iki öğrenci grubu da bu yıl sonunda aynı LGS'ye girecek. Altını çize çize öğrencilerin 'müfredatın tamamından sorumlu' olduğu söylenirken, imam hatip ortaokullarına bu ayrıcalık neden ve ne hakla veriliyor? Ya da diğerleri bu haktan neden mahrum kalıyor? Bu durumda LGS'de adil bir yarışın olması mümkün mü? Bu mu eğitimde fırsat eşitliği?"




yazık lan.. yazık yemin ediyorum bize yazık.. bu moronların kahrını da biz çekiyoruz.

bu virrus teyzeye göre çocuklar ölecekti alt tarafı iki saatlik bir sınavda maske bilmem ne gibi absürt, salakça, totaliter önlemler altında bir arada durduğunda .. şimdi gelmiş diyor ki imam hatipliler niye 2 saat fazla ders yapıyor. bir de bunu "ayrıcalık" diye tanımlıyor..


tekrar, tekrar ve ısrarla ve tekrar yazıyorum..

sorunumuz akp filan değil.. akp bugün gitse yarın yerine yenisini oturturlar.. sorunumuz muhalefet.. sorunumuz kendini muhalefet gibi pazarlayan bu insanların gerizekalı olması.. ve sorunumuz çok büyük..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol