yemekteyiz

independence
+ eee. yemekleri hic begenmedim, cok yagliydilar, damak tadima hic uygun degildi, yiyemedim o yuzden.(oysa izledim, bir tabagi yalamadigi kalmi$ti.)

+$ey. hamdi bey cok misafirperver ama kestaneleri servis edi$ bicimi hic ho$ degildi. elleri ile verdi kestaneleri bize.(lan ibi$. adam yaninda sobanin uzerinde pi$irdi kestaneleri, kristal vazo icerisinde mi getirecekti onune. hepi topu 6 adet kestane, soy kabugunu ye ne bidi bidi yapiyorsun.)

+ allaha$kina, bu koftenin yaninda sogan salatasinin ne i$i var? (o soganin cucugunu sokacaksin gotune ki bir $eyi begensin. lavuk, salata i$te, marul olsa bu marulun koftenin yaninda ne i$i var demeyecek misin sanki?)

+ ben aci yemem, nohutlu pilavin icerisinde nohut sevmem(oha), koftenin icerisinde kiyma olunca ulserimi azdiriyor, o yuzden yemem(vay a.k. .arkada$ ya), evin icerisinde bir serinlik varsa ben cacik icemem(hah afferim sana), ayakkabilarimizi kapida cikartacaksak ben sorf yapamam(ha?), marsta su bulunmu$, ya bu su mars suyuysa? o yuzden ben su icmem(bi tanemsin).

abartili ornekler olabilir ama dogru oranti yaptigin takdirde vallahi hemen hemen bu sonuclara ula$abiliyorsun. 10 000 tl icin maymun olduguna mi yanarsin, yemek yemeye gidip kil tuy diye diye ac kalktigina mi yanarsin, neye yanarsan yan a evladim, hakkindir yanmak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol