confessions

yastikkirlenti

- Yazar -

  1. toplam entry 138
  2. takipçi 1
  3. puan 4708

üç erkeğin birbiriyle evlenmesi

yastikkirlenti
İki erkeğin veya iki kadının evlenmesi okey. Cinsiyet farketmeksizin üç kişi evleniyorsa bilidiğin sapkınlık var ortada ve bunu baya baya yasal hale getirmişler. Tamam herkes özgür olsun refah seviyesi yüksek olsun da 3 kişi evlenmek ne?? Buna alkış tutanlar islamda belli koşullarda 4 kadınla evlenebiliyosun erkeksen denilince de alkış tutsun.

ankara

yastikkirlenti
Aaah hayallerimin şehri.. Lise çağlarım ardından üniversite çağlarıım.. Okuldan çıkınca kurtuluş parkında çekirdek kolalar.. Sevgiliden ayrılınca yapılan kızılay-cebeci yürüyüşleri. Karanfil girişinde her zaman yapılan eylemler, Bir türlü gelmeyen egoları, Anlamsız mimarisi ile kızılay avmsi, konur donkişot kafenin biricik osman abisinin samimiyetiyle içilen kupa çaylar.. İyi ki yolum bir kere ankaraya düştü de bu güzellikler yaşandı iyi ki!

yemek sepeti

yastikkirlenti
Yemek sepeti gayet iyi çalışan bir site mi uygulamamı ne diyeyim bilemedim. Ama iş yaptıkları yerlerde sıkımtı var. Genelde gece yemek söylüyoruz max.40 dk diyor 40 dk sonra sipariş verdiğimiz mekan çalışma saatlerinin dolduğunu söyleyip siparişimizi getirmiyorlar. Sipariş vereceğiniz mekanı siparişi verdikten sonra arayıp teyit edin. Ben çektim siz çekmeyin kırdeşim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol