hero yazılı tişörtlerin yasaklanması

independence
ne kadar dogru bilmiyorum ama hero yazılı tişörtlerin "FETÖ terör örgütü reklamını ve propagandası yapmaya yönelik olduğu ve bu tişörtlerin satışının yasaklandığını" belirtiyormus emniyet yetkilileri. henuz vatandasa bu turde bir uyari yapilmadi bildigim kadari ile ama erzurum'da ve bilecik'te iki universite ogrencisi hero yazili tişört giydikleri için gozaltina alinmislar.

fetö isimli terör örgütü ciddi ciddi toplumun şirazesini bu kadar kaydırabilir mi? koskoca türkiye cumhuriyeti devleti 4 harflik türkçe bile olmayan bir kelimeden bu kadar korkuyor olabilir mi?

bu sorulara sanirim ancak psikiatirlar cevap verebilirler.
yastikkirlenti
F ile başlayan kelimeler de kullanmayalım. Ortalık yerde darbe diyeni de alın içeri. Olur da birinin tipi fetöcü gibi gelir onu da alalım tedbir almak gerek sonuçta. Doğru bir haber ise ülkemizin başı sağolsun şimdiden çünkü beyin ölümü gerçekleşmiş.
meekma
fetöyle mücadelede tek bir kural var fattullah gülen'e dokunmayaceksin. gerisi en saçma şeyler bile olsa problem yok.
independence
Yakındır ya herro ya merro gibi kalıplaşmış cümlelerin de yasaklanması. Malum herro ile hero tek harfle ayrılıyor ki tek harflik ayrılık olmaz, kabul etmez yüce devletimiz bunu. Herro diyen herkes muebbetle yargılanmalı.
hundede
FG plaka icin sıraya girenlerin hero yazili kiyafete takmasi normal. Ama bu kadar korkmayin neticede sizin ipini onlarin elinde aliskinsiniz yani. Ben bilmezdim bu ülkede bu kadar ağır comar olduğunu. Ingilizceyi de yasaklayin tam arap olalim.
Benin adım yeter derlerya ha iste oyle birşey olmuş.
independence
bu sefer de antalya'da bu tisortu giyen iki sevgili gozaltina alinmis hey allahim. o zaman satisini yasaklatin da hepten kurtulun su tisortten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol