confessions

ruhadam

- Yazar -

  1. toplam entry 101
  2. takipçi 2
  3. puan 5486

eksinin sebebini soran yazarı eksilemek

ruhadam
sorun eksi falan değil şimdi saçma bi algı oluşturdu kim yaptıysa. sözlükte 10 kişiyiz normal bir yazıma 4-5 tane eksi gelmiş. kimin ne derdi varsa söylesin. yazdıklarımı gözden geçirdim. bazı görüşler farklı olabilir eyvallah ama bunu kasıtlı yaptıkları belli. saygılar sözlük.

yazarların sokakta başına gelen ilginç olaylar

ruhadam
üstteki yazıyı okuyunca başka bir anı aklıma geldi. gece saat 11 falan dolmuş bekliyorum durakta kimseler yok. biraz ilerde de tek katlı alçak bi büfe var. o büfenin üstünden silah sesleri geldi. sonra üstünden yere biri atladı arkasında başka biri benim olduğum yere doğru kaçmaya başladı. ben farkettim hemen koşmaya başladım başka tarafa bok yoluna gitmeyelim diye. ama içimden sayıyorum hahohi çocuğu memlekette başka kaçacak yer mi yok niye benim üstüme geliyon falan diye. sonra polisler falan geçti. ben de nasıl göt korkusuyla kaçtıysam dolmuşa binmeye falan gerek kalmamış. ertesi gün öğrendim ki dolmuşçular kavga etmiş yazık adamları topuklarından vurmuşlar.

2520

ruhadam
torunun torununun torunu..... yaşayacağı yıllar. umarım dünya hala yaşanılabilir olur. ayrıca bizim tüm izlerimiz de silinmiş olur o zamana.
aboo: pardon ben çok yanlış gelmişim.

iphone reklamlarının insanlarla dalga geçer gibi olması

ruhadam
sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama atar yapıyor bunlar ya da siz ne anlarsınız deyip dalga geçiyorlar. reklamdan aklımda kalan kesit evet gerçekten hiçbir şey değişmedi dedikten sonra değişenleri saymaya başlıyor. tamam özgüven iyi bir şey ama fazlası adamı götürür. bu insanlar onlardan 10 liraya telefon alıp iki sene kullanmak yerine sırf gıcık olduğu için başka yerden 7 liraya alıp bir sene kullanır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol