confessions

hllrsn

- Yazar -

  1. toplam entry 444
  2. takipçi 1
  3. puan 50555

fet li

hllrsn
bursa nın nilüfer ilçesinin ataevler mahallesinde internet kafe işletmeciliği yapan büyük karate üstadıdır.

editimsi: ara sıra adı unutulup "neyliydi lan bu" esprisine maruz kalabilir.

dolmuşta yer verilmesini bekleyen kokona

hllrsn
vardır böyleleri.bütün ay boyunca o gün senin bu gün benim koştururlar ama otobüs, dolmuş, minibüs...bu tip toplu taşıma araçlarına bindiklerinde yaşlı hasta bir kadın oluverir çıkarlar.sanki onlar gezmiyorlarmış gibi.üstüne üslük üniversitede 4 ders üst üste gıda mikrobiyolojisi görmüş, beynimize hoca tecavüz etmiş haldeyken,sırf kıçını gezdirmek için ordan oraya gezen kokonalar gelir tepene dikilir, ardından homurdanmaya başlarlar.

"ay bu yeni nesil gençlerde çok terbiyesiz, çok saygısız ayol.. annesi yaşında kadınlar geliyor görüp görmezden geliyorlar aaaa"

şeklinde ama o derslerin verdiği kafa sikikliğinden de bunalmış olan süperman genç kalkıp ayağa tüm hışmıyla;

"bana bak kokona karı ben senin gibi bütün gün götümü gezdirmiyorum!okula gidiyorum derslerden kafam kazan gibi oluyo bütün gün sonra sen koca kıçını gezdireceksin diye ben sana kalkıp yer vericem öyle mi? oturmak istiyorsan taksi tut öyle gez."

akabinde bu tip kadınlardan bıkmış olan şöför tatlı bir kahkaha atar ardından utanan kadın arka taraflara ilerler ve bir sonraki durakta inip başka gençlerin kafasını sikmek üzere otobüsten ayrılır...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol