her boka gülen kız modeli

376
ülkemizde farklı sıfatlar yüklenmesi muhtemel hatun kişi modelidir.
efendim gülen kız eğer çirkin ise ona ’’salak, gerzek, beyinsiz’’ gibi tabirler kullanılır. yok eğer her boka gülen, güzel bir hatun kişi ise güleç, sevimli, sempatik derler. ne sikim anladım ben bundan.
alchoburn
-aaa pembe bok!
-ihihihi
-aaa bak bu da yeşil bok ıspanak yemiş...
-ahaheha
-aaa bak kahverengi bok...bokların hası..
-mihieiheh

salome
gulmek "victoria donemi"nde "ayip" ve "avam" olarak nitelendirilirdi, erkeklere hic yakismayacak kadinlarin ise ucuz gorunmesine neden olacak bir hareket kabul edilirdi. o donemi yansitan filmlerde de dikkat ederseniz kadinlar hep yuzlerini kapatarak "gulumse"rler. bugun ise gulmenin omru uzattigi bilinmekte dolayli yoldan zira serotonin miktarinda artisa neden olur ve ayrica yuz ve karin kaslarini calistir- ozellikle karin kaslarini calistirmasi acisindan her boka gulen kizin gobegi git gide erimekte ve duzlesmektedir, e lazim tabi bizim hatunlara- bu sebeple her boka gulen kiz, mutlu kizdir, "kaz ayaklari" az bir az erken belirir bu kizda belki ama gobegi olmaz hic olmazsa bingil bingil, ha bir de uzun yasar, torunlarinin cocuklarini bile gorur kim bilir!
elma sekeriiii
yav$ak tipli insandır. her$ey güllük gülistanlık tadında ortalarda dola$ır. hatta yeni tanıdıgı insanlarla da canımlı cicimli olur, anlatılan olaylara non-stop güler.
anladıgım kadarıyla insanlara yaranmaya çalı$an, ki$iligi tam olarak yerine oturamayan bireydir.
her anlatılan da komik olamaz, biri bunu onlara anlatsın!
isyankarmuhabir
olamaz dii mi?? seni seviyor olamaz, her boka gulen bir kiz ancak salak olabilir degil mi?, senin soyledigin hersey onun yuzunde bir tebessume yol acmıs olamaz degil mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol