confessions

geceninsessizi

- Yazar -

  1. toplam entry 8
  2. takipçi 1
  3. puan 2617

katar vatandaşlarının kabe'ye alınmaması

geceninsessizi
Açıkcası çekince ile yaklaşılması gereken haber. kabenin bildiğim kadarı ile 19 kapısı vardır. Bu kapılardan her an yüzlerce insan kabeye girer çıkar. Kapılarda kimlik kontrolü yapılmaz. Çoğu insan umre için ihrama girdiğinden dolayı yanına kimlik almaz. Haberin başka kaynakları ya da foto ile desteklenmiş hali var mı diye sormak lazım. Mekkedeki Katarlıların otel kayıtlarını alıp ülkeyi terketmeye zorladılarsa bu şekilde haberleştirilmiş olabilir.

nazlı çelik

geceninsessizi
1977 doğumlu. 1999 Yılı gibi NTV de çalışmaya başladı. Babası Doğuşta üst düzey yönetici olmasına rağmen polis adliye muhabirliği ile mesleğe ilk adımını attı. İşe Porche boxter ı ile gelip, doğan şahin grubu arabalar ile haber kovalamaya giderdi. genelde yakın çalışanların samimi mert bulduğu bir insandır. Daha sonra starda yılmaz özdil ve uğur dündar ile çalıştı. starın el değiştirme sürecinde ikitelliden maslak a gelirken sepetten dündar ve özdil düşürüldü ve star haber nazlı çelik ile devam etti. gezi olayları sırasında ntv kadar nazlı çelik te başarısız bir sınav vermiştir. o dönemde polis tutanaklarını haber diye okutmaktan çekinmemiştir. güneydoğuya gidip haber yapması başarılıdır. hiç risk almadan rahat rahat parasını harcamak vaken risk alıp haber peşinde koşmaktadır.

digiturk

geceninsessizi
Eutelsat 7 derece uydusu üzerinden yayın yapmaktadır. Bu uyduda yaklaşık 21 transponder ı kullanmaktadır. Ev ve apartman sistemlerinde, kullandığı özel LNB sistemi sayesinde tek kablo üzerinden dağıtım yapabilmektedir. Anten çaplarının küçük olması ve sinyali dairelere ara kuvvetlendirici kullanmadan böle böle dağıtmaları sebebi ile aparmana gelen her abonede sizin alışınızı biraz daha düşmektedir. her seferinde sistemde sorun çıkardı diye servisi çağırıp para vermeyin. piyasada L band hat kuvvetlendiricisi diye 20 TL (6 USD gibi) satılan parçadan alın bir de kısa F -F kablo alın receiver girişine takın. bir çok sorunu çözersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol