confessions

bloody mary

- Yazar -

  1. toplam entry 1675
  2. takipçi 1
  3. puan 64981

sex and the city

bloody mary
adeta bağımlılık yaratmakta bu dizi, genelde tip yaratılarak komedi yapmaya çalışan amerikan komedileri yanında epey parlıyor, sex baskın konu olsa da çoğu kadının yaşadığı her türlü şeyi oldukça profosyonel bir dille ele alıp muhteşem oyunculuklarla da beslemişler..

çocuk tiyatrosu

bloody mary
çocuk psikolojisini iyi bilerek yapıldığı zaman eğlenceli olmaya başlayan tiyatrodur, çocukların dikkatini el altında tutmak oldukça zordur zira..
ama çocukların ne kadar ilginç yaratıklar olduğunu keşfetmek için muhteşem bir deneyim..tabi ülkemizde çocuk tiyatrosu yapmak için bir vasıfa sahip olmanın gerek olmadığı düşüncesi hakim, öyle yoldan geçen herhangi bir adam da yapabilir gibi,yapıyor da zaten..ne kadar başarılı olur orası muallak..
çocuk tiyatrosu denince akla ilk gelen isim de mehtap ar’dır şüphesiz..

baki tug

bloody mary
yenişafak gazetesinin bir haberinde, deniz,hüseyin ve yusuf’un asılmasına katkıda bulunmaktan dolayı vicdanının rahatlığından bahseden rezil savcı.geriye kalan 45 kişi de asılmalıymış kendisine göre..şöyle de bir cümle kurmuş kendisi; ’eğer siz bu medeni bir şey değildir diyorsanız o zaman abd’nin gayri medeni bir devlet olduğunu da söylemiş olursunuz. çünkü onlar hâlâ idamlara devam ediyor.’
söyleyecek hiçbir şey bulunamamakta..

kerhane kandili

bloody mary
sanılanın aksine 36-40 yaş arası pörsümüş karıların sarkmış yerlerini gizlemek için değil, kerhaneye giden adamın zevke gelmesini sağlamak amacıyla kendi kalitesi uyarınca kullanılan kandillerdir bunlar..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol