elde muzla ve çıplakken odaya birinin girmesi

melankomik
akşam yorgun argın gelip oturmuş ve soyunmaya başlamışken önceki akşamdan masanın üstünde kalan muzu görüp, alıp, soyup, tam ilk ısırığı alacakken arkadaşın pat diye kapıyı açıp, önce şaşkın bir ifade ve ardından pis bir sırıtışla "pardon" diyip hemen çıkması ve akabinde muzu atıp kafayı duvarlara vurmak şeklinde gerçekleşen olay.

(bkz: ben yandim siz yanmayin)
ludingirra
muz arkadan sallanıyor ve aynı anda yüzde feci ohş bir ifade varsa daha dumur detaylara yol açar tabii. eğer muz eldeyse vaziyet kolayca kıvrılabilir. "muz benim mikrofonumdu! banana man’i söylüyodum ne var?" ya da "muz orta yapıyodum" şeklinde bir açıklamayla durum bir nebze kurtarılabilir. vaziyet bir nebze olsun normalleşmiştir ama bu olay, hayatınızın bundan sonrasını "muz joe" olarak geçirmenizi engeleyemez. bir insanın yakalanabileceği en masum ve şirin anlardan birine şahit olmuştur yakalayan, no problem.
bloody mary
elinde muzla çıplak duran kişiye göre değişir ama yani neden bir insan muz yerken çıplak olur?ya da çıplakken muz yemek kimin aklına gelir??deli derler adama..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol