confessions

anti irtica

- Yazar -

  1. toplam entry 131
  2. takipçi 1
  3. puan 47134

büyük turan partisi

anti irtica
çom değişik bir oluşum, espri anlayışlarına hayran kaldım kendilerinin.

bu arkadaşlar kendilerini turancı olarak tanıtıyorlar. çok ilginç...

hayır, ütoyanın sınırlarında gezinen süper bir oluşum, hasta oldum görünce...

şöyle de vaatleri var:

sağliktan para alinmayacak

* tüm hastaneler devletleştirilecek,

* özel muayenehaneler kapatılacak,

* ilaç bedava olduğu için, tüm eczaneler kapatılacak,

* doktorlar özel muayene yapamayacak,

* ilaç sanayi millileştirilecek,

* bağ-kur ve skk gibi kurumlar tarihe karışacak.


* kaybedilen osmanlı toprakları üzerinde yaşayan tüm din kardeşlerimizin ve müslüman türk öz kardeşlerimizin çekmiş oldukları çilelere seyirci kalınmayacak. bu kardeşlerimizin haklarını lider ülke olarak ülkemiz üslenecektir. gerekirse bu haklar için savaş hali bile göze alınacaktır.

* kıbrıs’ın tamamı ve 12 adalar necip türk milleti’ne aittir. hal böyleyken, haince tutum ve davranışlar sonunda 12 ada elimizden uçup gitmiş, kıbrıs’taki yüzde 42’lik vakıf hakkımız bile rumlara terk edilmiştir. büyük turan partisi 12 adaların ve kıbrıs’ın tamamının türkiye’ye ilhakı için gerekeni yapacaktır. geçmiş haince antlaşmalara imza atanlar idamla yargılanacaktır.

* 2039 yılında plebisit (halk oylaması-referandum) yapılacağı dedikoduları yüzünden hatay/antakya’dan suriyeliler büyük miktarda toprak almışlardır. 241 milyon metre kare miktarındaki bu topraklar üzerine 4 milyon insanın iskan edilebileceği konutların yapılması söz konusudur. hatay’ın halen nüfusu 1 milyon 100 bindir. 4 milyon arap hatay’a iskan edilirse, hatay elimizden alınmış olacaktır. mevcut iktidar bu duruma seyirci kalmamış, adeta çanak tutmuştur. bunun hesabı mutlaka sorulacaktır. vatan toprakları bir değere alınmıştır. o değer para değil, candır, kandır. değerini vermeyene satacak bir karış kumluk arazimiz yoktur. satanlar bunun hesabını vermek zorundadır.

yüzde 51 oy alinamazsa iktidar olunmayacak

* büyük turan partisi seçimlerde yüzde 51 oy alamazsa, kesinlikle iktidar olmayacak. bir başka parti ile koalisyona gitmeyecek. gerekirse, yüzde 51 oy alınana kadar seçimler yenilenecek.

* parti seçimleri kazındığı zaman, önüne millet iradesi dışındaki güçler tarafından engeller çıkartılırsa, parti derhal sine-i millet’e dönecek. parti millet iradesi dışında hiçbir güce teslim olmayacak.

yorum:

(bkz: at yalanı öpeyim inananı)

deniz baykal

anti irtica
mhp nin başına geçmesini önerceğim kişidir kendisi. en azından urgancı başı gibi meydanlarda aptullah gül ü cumbaba yapmak için yırtınıp çabalamayandır kendisi. ha meclisteki kırolarla da el sıkışmaması saygınlığını korumasını sağlamıştır. cıvık tat vermiyor en azından.



0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol