yapacak bir şey yok

killesme
çıkmaz bir durumdayken ve yapacak bişey yokken söylenilebilecek bir cümle olduğu gibi bir işe çare bulmak istemiyen,uğraşmak istemeyen insanların da yardıma ihtiyacı olan insanı başından atmak için söylenebilecek bir cümledir.
freagl dreams
her yolu denedikten sonra başaramadıysanız kendinizi ne kadar uzağında tutsanızda zikretmek zorunda kalacağınız sözlerdir, lanet olasıdır.
hepimizhiciz
seni seviyorum.... beni saran varlığın, hep yanımda olduğunu hissetmemi sağlıyor... her gece başımı yastığa koyduğumda senle dolu uykuya dalmak çok güzel... her yürüdüğüm yol senden geçiyor... bin senden ya, kaç ben geçiyor... asıl hiçlik dedikleri bu işte... bir yan sonsuzluk ötesi, bir yan sonsuzluk berisi... ortada kalan ise biz... ne olduğumuzu bilemeden öylece kalakalan... erimek gibi birşey bu... suya karışmak gibi... gitsen de bir, kalsan da bir... içimde kırılan, çatlayan hiçbir şey olmadıktan sonra.... bir tek özlemin olacak ilave.... o da kavuşmanın tesellisiyle katlanılır olacak.... hep dersin ya "yapacak birşey yok".... ben yapıyorum oluyor.... uzağı yakın ediyorum hayalinle... yüreğin yüreğimde.....
independence
cozumsuz durumlarda cumlenin en sonunda kullanilan kalip.

son aylarda o kadar cok duymaya ba$ladim ki ben bu kalibi, neredeyse herkes caresiz gibi gelmeye ba$ladi bana.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol