confessions

vagon necmi

- Yazar -

  1. toplam entry 15
  2. takipçi 1
  3. puan 1997

ak parti'nin seçimi iptal ettirmeye çalışması

vagon necmi
iptal ettirmeye çalışmasından çok başka şeyler dönüyor gibi. yoksa yapmadıkları şey değil- boş oy pusulalarını eklenmiş gibi gösterip binali'yi kazanmış gibi gösterirlerdi. ısrarla bir yeniden sayma, onu da sayma, bunu da sayma şunu da sayma olayına odaklanmış durumdalar.

insanın aklına bazı ihtimaller geliyor.

1. ''öteki'' tarafı sokaklara döküp, muhtemel döviz kuru artışını ve dolayısıyla ekonomik krizi muhalefetin üzerine yıkmak ve bu bahaneyle toparlayabildiklerini toparlayabilmek.

2. birçok kişinin de dillendirdiği gibi, arkada delil bırakmamak adına görülmemesi gereken evrakları yok etmekteler. artık her ne ihtiva ediyorlarsa.

3. gerçekten bu seçimi tekrarlatmak istiyorlar ve bunu bir referandum/ yaptıklarını onaylatma yarışına çevirmek istiyorlar. bu tuzağa muhalefet düşer mi bilmiyorum. çünkü, imamoğlu'nun oylarını artıracağı beklenirken, seçim yasası'nda değişiklik ile son dakikada bir bölen olarak bir hdp adayının oyuna dahil edilmesi söz konusu olabilir. bkz. selcolm x

4. adamlar belli ki usülsüz bir şeyler tespit etmişler ve samimi olarak bunu düzeltme gayreti içerisindeler sanırım ve sanırım biz iyice paranoyaklaştık.

lotus

vagon necmi
kendisini satın alan malezyalı proton firması, bir önceki yıl çinliler tarafından satın alınan spor otomobil üreticisi. artık suv ve elektrikli oto işine de girmek istiyorlarmış.

twitter

vagon necmi
adnan hocacılar, alparslan kuytulcular, kripto fetöcüler (atsız, çin zulmü vs.) ve dönem gereği atatürkçüler tarafından cılkı çıkarılmış site.

belieber tayfası ve kore hayranları bile daha sevimliydi bunlardan be.

mg

vagon necmi
çinli saic şirketi tarafından satın alındıktan sonra suv üretmeye de başlamış olan otomobil markası. son bir kaç yıldır en çok otomobil satılan ikinci pazar olan çin'de, özellikle crossover modelleriyle en çok satış yapan iki üç markadan biri haline gelmiş durumda.

bu arada logosu aynı kalmasına rağmen, isminin mg motors olarak değiştiğini de belirtelim.

citroen

vagon necmi

citroen, genel itibariyle hız, serilik kaygısı olmadan az yakıt tüketen otomobiller yapmaya odaklanan bir markadır. ve bu konuda da gayet başarılıyken, yok süspansiyonun konforsuz olması, yok ucuz malzeme kullanması, yok donanınımın berbat olması gibi bahaneler bana saçma geliyor. ne ka ekmek o ka köfte. bu mudur ? eh, budur.

sudan

vagon necmi
ciddi protestolara sahne olan ülke.

30 yıldır iktidarı elinde tutan ömer el beşir'e karşı halkın isyan ettiği haberleri geliyor. iş nereye varır bilmem ama, gelen gideni büyük ihtimalle aratır.

hüseyin avni lifij

vagon necmi
nasıl denir ?...

en underrated ressamlardan biridir. ara tonları sık kullanmıştır. bir çok resmini sembolizm etkisi altında yapılmış olsa da belli bir akımın temsilcisi değildir. desen çalışmaları, en az yağlıboya çalışmaları kadar enteresandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol