confessions

projeuzmani

- Yazar -

  1. toplam entry 13
  2. takipçi 1
  3. puan 2683

trafik kazası

projeuzmani
Ulkedeki ehliyetlerin yeniden verilmesi gerektigini gosteren durumdur cogu zaman, cogunun kaza oldugunu da dusunmuyorum. Gecen bayrami yazlikta gecirelim dedik, haliyle aksam dondurma yemeye ciktik karsiya gecerken iki yondeki araclar da yol verdi kus serisi arabanin biri bekleyemedi arkadan hizla yola cikti elimde kalacakti aractan inseydi serefsiz.

asgari ücret

projeuzmani
Gecen gun site toplantisi vardi, guvenliklere ve diger personele verilen ucreti sordum, 1700 dediler. 2500 yapalim dedim ve kisa bir hesapla daire basi 55 tl artis oldugunu soyleyince, istanbuldaki atolye sahibinden tut, emekli maasinin 6 bin tl olmasiyla daha yarim saat once ayakustu ovunen vatandaslar icin az kalsin muhtarliktan fakirlik belgesi alacaktim. Sitenin garajina insen c segment arac yok, ancak insanlarin adam gibi gecinmesine katki yapalim desem herkes fakir.

solucan gübresi

projeuzmani
Solucan ureticilerinin son gunlerde ucretli haber dahi yaptirdiklari mevzu. Seralara satiyoruz diyenlerden gubrenin satildigina dair fatura isteyin ayni zamanda alan firmayi arayin. Gubreyi alan yok beyler stoktaki solucanlardan kurtulma derdindeler. Ben vazifemi yaptim uyardim gerisi size kalmis

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol