confessions

siegeonthorstadt

- Yazar -

  1. toplam entry 8
  2. takipçi 1
  3. puan 2607

türkiye'nin katar'a asker göndermesi

siegeonthorstadt
orta doğu 16 yıldır cehennem azabı yaşarken kolunu kıpırdatmayan, kuşa yan bakmak için 50 tane ülkeden izin bekleyen türkiye'den beklenmeyen proaktiflikte hareketler. böyle şeyler asla iyiye alamet değildir.

ruhunu goygoy iblisine satmışların modern türkiyesinde mistik bir şekilde sudi sevdalısı muhafazakarları sudi düşmanı, misyoner gibi sağa sola ateizm yayan arap düşmanı nasyonal sosyalistlerin sudi dostu olmasını sağlamış tuhaf olay.

manowar

siegeonthorstadt
1980'de new york'ta kurulan ağır metal grubu. metal müziğin klasikleri olarak bilinir. 1984'te en yüksek sesli sahne gösterisini yapmaktan guiness dünya rekorları kitabına girdiler. 2008'de bulgaristan'daki konserlerinde 5 saat 1 dakikalık en uzun ağır metal konserini verme rekorunu kırdılar.

sanat

siegeonthorstadt
insan elinden tasarı ve hüner yoluyla çıkmış her işe sanat denir. tarih boyunca sanatın ne olduğu tartışılmıştır. günümüzde hemen her şey sanat olarak kabul edilir. sanat ve zanaat arasında bir fark çizilmeye çalışılmışsa da pek bir işe yaramamıştır. artık plastik sandalyeye muşambayı koli bandıyla sarıp adına kadının toplumdaki ezilmişliği diyerek sanat diye milyon dolarlara satabilirsiniz.

sushi

siegeonthorstadt
kurutulmuş deniz yosunu ve pirinç ile hazırlanan yiyecek. içine farklı şeyler konulabilir. suşinin yanında zencefil turşusu ve soya sosu da getirilir. bunun sebebi baz oldukları için tat duygularımızı resetlemeleridir. japonlar her yemeğin tadının aynı olması gerektiğine inanırlar. bu yüzden her şeyi soya sosuna batırırlar. onlar için önemli olan dokudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol