confessions

rubinus

- Yazar -

  1. toplam entry 21
  2. takipçi 1
  3. puan 2946

pixelcanvas.io

rubinus
sanal mecra idiotlarının vatanı kurtarmak için buldukları yeni platform. bu lafım sadece türkiye için geçerli değil dünyadaki tüm ülkelerdeki idiot katmanı kendini bu siteye atmış bulunmakta.

burger king

rubinus
Burgerlerini her yedikten sonra kusma isteği veren marka. bilin ki bunu yiyiyorsam başka seçeneğim yoktur. Birde bunun müptelâları var gram yemek zevkleri olduğunu düşünmüyorum.

inançlı inançsızlar

rubinus
Bu tür insanlar içinde bulundukları inanç kabilesini tamamen benimserler fakat tanrının varlığını kabul etmelerine rağmen tanrının emirlerini yerine getirme aşamasında iki yüzlülüklerini ortaya koyarlar benim anlamadığım şudur sen tanrının varlığını kabul eden bunun %100 kesinlik olduğuna cennet ve cehennemin varlığına inanan kardeşim tanrının verdiği emirleri neden yerine getirmiyorsun? Şüphen mi var? Şüphen varsa neden hala o dine mensupsun ? Bir ateisten farkın ne? Tanrının bunu yiyeceğine inanıyor musun? Cidden anlamıyorum bu tarz insanları.

Not: ateistim
Not2: yargılıyormusum gibi duruyor fakat ben sadece bu çelişkiyi anlamadığımı belirtmek istedim.

pit stop

rubinus
formula 1, nascar ve moto gp gibi motor sporlarında pilotların yakıt , tekerlek veya herhangi bir parçanın olunabilecek en kısa sürede yenilenmesi için pitte durmasına pit stop denir.

aşağıda da bir pit stop örneği vardır efenim.

sol siyaset fetö ilişkileri

rubinus
hiç var olmayan ilişki.

konuyu kitaplaştırarak yoktan şüphe yaratma hedef yanıltma işine giren fışkiye beyi anca ak kitleye kakalar sıçmık kitabını. şunu da söylemek istiyorum kitabın tamamını oturup kendi yazmış olsun açıp o sıçmığı okurum ama bu hödük bunu bile yazma üşenip yazdırmıştır.

kayyum

rubinus
son zamanlarda kullanım amacı değişti güncel kullanımını yazmak istersek.

devlet eliyle haksız, gereksiz ve uydurulmuş nedenlerle gasp edilmiş yetkinin veya makamın başına atanan kişi kısaca devletin kuklası. dünyadaki en iğrenç meslekler sıralamasında ilk 5 de yeri şüphesiz sağlamdır...

sagopa kajmer

rubinus
rap kültürünü bu adamla tanımıştım zamanında.
o zamanlar çocuktum ve yaptığı şeyi beğeniyordum en azından rahatsız olmuyordum takındığı islami tarzdan fakat büyüdükçe inanç yapım boyut değiştirince takındığı tavır yüzünden dinlememeye başladım yalnız son parçasında çektiği klip ve sözlerindeki eski tarzından arınmışlık dikkatimi çekmedi değil umarım bu şekilde devam eder...

nada

rubinus
italyan şarkıcı ve yazar. the young pope dizisinin 4.bölümünde yayınlanan senza un perché şarkısıyla tanınmışlığına birazcık tanınmışlık katmış olabilir çünkü ben öyle tanıdım. iyi ki de tanıdım. sizde tanıyın.

şarkı linki : (https://youtu.be/_z498JqZD_k)

cosmos a space-time odyssey

rubinus
ufku açan belgeseller listesinde şüphesiz ilk 3 de yerini alır.

belgeseli izledikten sonra gerçekten bakış açınız değişiyor bir anda cosmos'un içerisinde ne kadar küçük ve ne kadar etkisiz olduğunuzu anlayınca var olan tüm ego tanelerinizden arınıyorsunuz.
her insan evladının izlemesi gereken bir belgesel hatta ilkokul ve ortaokullarda öğrencilere izletilmeli ama nerdee?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol