confessions

vercus

- Yazar -

  1. toplam entry 21
  2. takipçi 1
  3. puan 3015

kimsenin yaşam biçimine karışmadık

vercus
Sayın Cumhurbaşkanı böyle diyor. O halde 15 yıldır 1 tane alevi, ateist yada herhangi bir tarikatla bağı olmayan hiç bir kimseyi herhangi bir göreve getirdiniz mi? içiyor içmiyor ayrımı yapmayacağız dedi Sn NKurtulmuş, peki bu ne? İzmir ve daha bir çok şehirde bildiri dağıtanlar hakkında işlem yapılmaması.Kısa etek giyiyor diye darp edilen kadınlar.darp edenler bu gücü nerde buluyor? Neden haklarında kalıcı bir işlem yapılmıyor. Kadın mı kız mı bilemem söylemi, ateistmi zerdüşt mü söylemi, camide içki içtiler söylemi, yada başlı başına benim başörtülü bacım(a dövmeli kişiler sidik yaptılar dövdüler) söylemi.. uzar gider. bi kere benim mini etekli bacım, atatürkcü bacım söylemi duyamadık.Ne kadar isterdik yaşam biçimi üzerinden değerlendirilmemek.Önceleri nerede fethullahçı varsa onlar atanıyordu vali, büyükelçi, başkan GM olarak.şimdi süleymancı, menzilci ve milli görüşçüler...

barbaros şansalın dövülmesi

vercus
Barbaros Şansal'ın attığı tweetin karşılığı TCK ve kabahatlar kanununda var, hukuk devleti içinde yapılması gerekenler belli, aynı suçu izmir'de noel=yılbaşı diyerek bildiri dağıtanlar, benzer tweet atanlar, mesaj yada vaaz verenler ve tv programlarında söyleyenler içinde geçerli, halkı kin ve düşmanlığa sevketmek. Bu kişiler alenen halkı laik dinci ayrışmasına yönelik çalışmaktalar. Şansal'ın dövülmesi ve dövülmesine izin vererek ortam hazırlamak da ayrı TCK suçu. Şansal'dan sonra söz konusu kişiler hakkında da aynı işlemlerin yapılmasını beklemek en doğal hakkımız olsa gerek.

barbaros şansal

vercus
kıbrısta sınır dışı edilmesine yol açan söylemleri ajitasyon koksa da hukuki bir konudur, muhatapları hukuki mercilerdir. aprona kadar girip adamı dövmek hukuk devletinde olamayacak şeydir. hukuk gereğini yapmaz ortalığı boş bırakırsa herkes kendi hukukunu uygular.kaos olur.tüm olaylar zinciri düşündürücü.kim neye hizmet ediyor.

satranç tavladan da kumardan da beter

vercus
Cübbeli ahmet hocanın 2011'de yaptığı konuşmada zihni geliştiren iyi bir oyun olarak söylediği santranç hakkında 5 yıl sonra 22.12.2016 konuşmasında tavladan, kumardan da beter olduğunu, bakanın da domuz eti yiyen gibi olduğunu söyledi. Hoca 1 kere yalan söyleme, tecavüz, kul hakkı, hırsızlık, devlet malından yolsuzluk hakkında bir şey söyle ya Allah aşkına...yılbaşını noelle eş sayıp noel kutlama hakkındaki söylemlerinden sonra satranç hakkındaki 5 yıl öncekinin tersi söylemleri ilgi çekici...

ankara soğuğu

vercus
300 metre batıkentten otobüse yürüdüm, ellerim dondu otobüs gelene kadar.kızılayda indim hemen 1 çift eldiven aldım. ankara kuru ayazı şimdi başladı, gündüz -8, gece -11,-16...eskiden kuru ayazdı şimdi nem de var. barajların etkisiyle.dayanılmazdır.ankaradan nefret etmemi sağlayan soğuklardır..

turgay güler

vercus
hala aklı gezi olaylarında kalmış programcı.Tayyip sevgisi işinin önündedir. dış politika hataları, suriye çıkmazı, 2,7 milyon ne olduğu belli olmayan kayıtsız suriyelinin ülkeye doldurulması gibi konularda hiç söz etmemesi bir yana reina saldırısını da MaliAlaboraya yıktı. Adam 2 yıldır ülkeye giremiyor.

reina saldırısını noel baba kostümlü biri yaptı aldatmacası

vercus
saldırı olduktan sonra görüntüler filan incelenmeden noel baba noeli kutlayanları vurdu gibi saçma sapan ve bilgiden yoksun çıkarımlarda bulunan bir sürü tweet yada paylaşım yapıldığı görülüyor. Başbakan bile böyle bir şey yok, uydurmadır dedi. bilinçli bir noel=yılbaşı aldatmacası dayatılıyor. Göbels yalan ne kadar büyükse inanan o kadar çok olur der. mutlaka yansımalarını ilerde göreceğizdir.umarım olmaz bu arada.milliyetçi bilinçi geliştiremezsek 2017 daha zor geçecek gibi...

1 ocak 2017 ortaköy reina'nın basılması

vercus
izmirde bildiri dağıta bağıran sarıklılar özgürce noel hristiyan işidir dedi,bi şi yapılmadı. istanbul da afiş astılar noel babayı dövdüler. bildiklerim bunlar muhtemelen daha vardır. halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek tck suçu. toplum gerildi, hazırlandı, beklenmeli miydi evet, devamı gelir mi evet, hemde sevgililer günü, kadınlar günü vs ecnebi tandanslı tüm kutlamalarda...ılımlı islam radikal islamın bahçesidir. ölçebilecek bir alet de yoktur.

vatandaş 2 milyar dolar bozdurdu

vercus
döviz bozmakla kurun ineceğini sanan zihniyetin dayatması ve aldatmacası. celal şengör hocanın deyimiyle cehaletin dayatması.ihracat, ithalat, gsmh, cari açık, üretim, katmadeğer gibi şeylerle 15 yıldr uğraşmadıkları gibi şimdi de uğraşmıyorlar.yetenekleri bu kadar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol