confessions

mrbigo

- Yazar -

  1. toplam entry 20
  2. takipçi 1
  3. puan 2980

dantel

mrbigo
anane / babaanne evinde büyümüş eski nesiller bu örgünün manevi değerini çok iyi bilir. yıllar geçtikçe modası kayboluyor ancak halen özellikle anadoluda bir çok evde televizyon üstünde, sehpalarda, masa üstlerinde ve bilimum çeşitli yerlerde bulunması beni sevindiriyor aslında.
bilmiyorum sözlük dantel beynimde geçmişe ait sıcak aile anılarımın, ev anılarımın sembolü gibi sanki. görünce mutlu oluyorum, anılarım canlanıyor sanki. samimi ve sıcak bir obje gibi geliyor bana. şimdi koca insan olduk, metropolün göbeğinde bir başıma yaşıyorum, yok evimde böyle şeyler. arada yalnız hissettiğimde veya sıla hasreti çektiğimde falan bunun gibi dantel resimlerine falan bakıyorum. iyi geliyor, böyle bir manyağım işte.

league of legends

mrbigo
online sektörde çığır açmış olan oyun.

yapılan turnuvaların canlı yayımlarını 1 milyonluk bir kitle takip etmektedir.

türkiye'de de talep bir hayli büyüktür.

sıradan lig maçları anadolu takımlarının kendi aralarında yaptığı maçlardan daha fazla izlenmektedir.

sarhoşken verilen sözler

mrbigo
sarhoşken insana gelen öz güven ve cesaretin sonucu olarak verilen sözlerdir.

kendi hayatımdan örnek vermek gerekir ise; benden 400 km uzakta oturan bir arkadaşa telefonda yanına geleceğim hakkında söz vermiş olmam sonucunda ( hatırlamıyorum ) sarhoş kafa ile nilüfer ofisine gidip yarım saat sonra kalkacak otobüse bilet almaktır.

Abartıyorum sanacaksınız ancak gece 5 de otobüs bolu'da mola verip kapıları tıss diye açıldığında anladım neler olduğunu. Muavine bu otobüs nereye gidiyor diye sorunca " ankara " cevabını aldım ve konu biraz olsun netleşti kafamda.

Sonra uyumaya devam ettim ve bir kaç saat sona ankara'da indim.

Verdiğim sözü tutarım sözlük, sarhoş olsam da tutarım

sosyal bilgiler

mrbigo
ilk okuldayken en sevdiğim ders.

maalesef ezberim oldukça kuvvetliydi ve eğitim sistemi de ezbere dayanıyordu. Bundan dolayı sözel ağırlıklı ders notlarım oldukça yüksek oldu. Bununla beraber sayısal derslerim de tam aksi yönde oldu.
Tipik türk eğitim sisteminde ikisini birden geliştirmek zordu bizim zamanımızda ki hala dahi öyle. sistem seni birinden birini seçmeye zorluyor. ikisini birden idare etme şansın ne yazık ki düşük.

Hiç sokağa çıkmaman, hiç topa vurmaman, hiç saklambaç oynamaman gerekir. yani kısacası çocukluğundan ödün vermen gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol