confessions

fasolasi

- Yazar -

  1. toplam entry 46
  2. takipçi 1
  3. puan 3782

takipçi

fasolasi
normalde popüler olmayıp sosyal medyada fazla takipçisi olanlara çok şaşırırdım hep.Sonradan öğrendiğime göre takipcikedi.com'dan çok uygun fiyatlara takipçi veya beğeni satın alıyorlarmış.Hoşuma da gitti aslında profillerinde belli olmuyo çünkü yani takip edenler öyle eskiden yapanlar gibi yabancı filan değil. ben beğendim bu fikri

bilgisayar

fasolasi
geçen gün bilgisayarım malesef misafir çocuklarının azizliğine uğradı.dışarı çıkmaya çok fazla zamanım olmadığı için pc satan siteler aramaya başladım.uygun fiyatlı bilgisayar satan bir site buldum,sizinle de paylaşayım dedimhttps://www.itopya.com benim gibi şanssızlar varsa bakmalarını öneriyorum

3d konut

fasolasi
başlığı görünce bir garipsemiş olabilirsiniz. 3d konut da nedur?! 3d konut aslında bir marka ama "üç boyutlu" ibaresini boşuna taşımıyor, gerçekten de üç boyutlu bir şekilde binaları gösteren bir proje. google earth gibi düşünün, tek eksiği - dünya'yı değil, binayı görebiliyorsunuz. zaten bu yeterli olması lazım eğer ilgi alanınız konut projeleri ise. bir örnek konut proje olarak bunu inceleyebilirsiniz. daha fazlasını gezmek istiyorsanız web sitesini ziyaret edebilirsiniz. ahanda şuraya linki hazır bırakıyorum https://3dkonut.com

bu arada belirtmekte fayda var, türkiye de böyle bir model ilk ve tektir.

itopya

fasolasi
daha önce 25 mart'ta ilk mağazalarını açtıklarını duyurmuştum ((bkz: 25 mart 2017 itopya satış mağazasının açılışı)). şimdi de size mağazasına gitmiş ve orayı didik didik incelemiş biri olarak yorum yazıyorum. öncelikle bir fikriniz olsun istiyorsanız
bu videoyu izlemelisiniz. aynı zamanda itopya bilgisayar mağazasına uğrayan bir arkadaşımız daha var
izlemek isteyebilirsiniz.
açıkçası yazılacak o kadar çok şey var ki, nereden başlasam diye düşünüyorum. zaten sırf gaming bilgisayar ağırlıklı bir mağaza bu. yeni çıkan amd radeon 500 serisi ekran kartlarından tutun da birçok bilgisayar bileşenlerine kadar birçok ürün çeşitleri bulunuyor. hedefleri zaten it sektöründe lider firma olma yolunda yükselmek, bence bunu başaracak. ki şu an çok hızlı ilerledi gördüğüm kadarıyla. istanbul dışında olup da ürünlerinin uygun fiyatlarından yararlanmak isteyen olursa itopya.com'u ziyaret edebilir. neden oyuncu bilgisayarları itopya'dan almalıyım diye sormadan önce bu sayfadaki bilgisayarlarının fiyatlarını diğer sitelerle karşılaştırın, çok daha iyi anlayacaksınız.

ercan kızılateş

fasolasi
şu an karşıma geldi facebook'ta. melisa sağlam diye bir kadın bireye saldırmış. bunun adamlıkta yeri yok. saldırmasının sebebi ise ramazan'da kısa giymesiymiş. peki video'da niye kendini savunmadan minibüsten direkt çıkmak için can atıyor. p*ç kurusu işte. oradakiler de adam mı, hiç biri yardım etmedi. sözde olayı anlamamışlar o yüzden karışmamışlar. ülkede ne çok zekası düşük insanlar var..

tuğla

fasolasi
tuğla denince türkiye'de öncü firmalarından olan yüksel toprak sanayi aklıma gelir. bir anım vardır bununla ilgili, anlatmak isterim.

çocukken hep bir şeyleri kırmayı severdim ve kırmadan asla pes etmezdim (cesarete gel). özellikle sabahları okula giderken inşaatlar boş olurdu ve ben mutlaka içlerine girer bir şeyleri devirir ya da kırar kaçardım. kaçıncı kez tam hatırlamıyorum ama defalarca vura vura bir türlü indirmeyi beceremediğim tuğlalı duvar vardı. ya ne kadar zor olabilir ki dedim bunu kırıp yere indirmek... olmadı abi, adamlar oraya 10'luk deprem olsa yıkılmaz hale getirdiler. o gün bugündür halen o sokaktan geçerim ve her defasında kimin o duvarı yaptığını görürüm.

yüksel toprak sanayisi 1976'da manisa ilçesinde kurulmuş olup halen hizmet vermeye devam eden tuğla ve kiremit fabrikasıdır. web sitesinde daha fazla bilgisi vardır ulaşmak isteyenlere www.yukseltuglakiremit.com (armut piş ağzıma düş yaptım sizin için).

şirket profili:

kavisli kaş

fasolasi
kaşlarımı bir türlü kavisli yapamıyorum kalemle çizmenin ardından malesef ki el çarpması sebebi ile kalemler bir yerlere bulaşıyor buna bir çözüm bulmak lazım :(
birde kaşlarımızın kavisini belirgin yapmak içinde yukarı taralı kalması istiyorsanız bitmiş bir rimeli ve saç spreyini kullanabilirsiniz. kullanışı ise rimel fırçasına sprey sıkıp kaşlarımıza şekil vermeek hepsi bu :) bence denemelisiniz hoş görünüyorlar :)

siyah ruj

fasolasi
en asil renktir siyah. her nesneye aşağı yukarı yakışır, ama dudaktaki siyah rengin bir albenisi olduğunu düşünmüyorum. çoğu erkeğe sorsak itici gelir. asıl dudak rengi kırmızı ve pembe tonlarıdır derim. ;)

çikolata krizi

fasolasi
sıklıkla yaşadığım krizdir.
etrafta çikolata yoksa ilk olarak tatlı (çikolatasız) ne varsa onu yenip bitirilir. ardından o tatlıda kesmezse doğru bakkala :) bakkalı satın alacak kıvama geldiğimizde ide krizimiz sona erer mutlu son.

çelik kasa

fasolasi


@blinn yazar arkadaşının da dediği gibi; genellikle değerli eşya ve bir miktar parayı saklamak amacıyla kullanılan çok eskilerden gelen bir emniyet teknolojisidir. türkiye'de bu konuda oldukça yayın markalar arasında (bkz: kale), (bkz: yale), (bkz: valberg) gibi ev ve ofis tipi çelik kasalar mevcut. satışı ise ya ana merkezlerinde ya da online olarak yapılabilir. mağazaları çok fazla olmasa da online olarak kasa.com.tr üzerinden yapmanızı öneririm. fiyat olarak oldukça mavuk ve aynı zamanda türkiye'de en yaygın online çelik kasa satış sitesidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol