confessions

atlasshrugged

- Yazar -

  1. toplam entry 33
  2. takipçi 1
  3. puan 3373

ortaköy

atlasshrugged
istanbul beşiktaş'ta bulunan bir mahalle. sadece sahil şeridini değil, dereboyu caddesi ve bu caddenin ara sokaklarını da düşününce köy ile mahalle arasında bir havası olduğunu fark edebileceğiniz muhit.

the secret life of pets

atlasshrugged
türkçe adı evcil hayvanların gizli yaşamı olan ve evcil hayvanların sahipleri her gün okula ya da işe gittikten sonra sürdükleri hayatı konu alan 2016 vizyon tarihli animasyon film. 3d seçeneği de var.

bence yetişkinler için ice age serisi, inside out veya up kadar iyi bir senaryosu olmasa da çocukları mutlu edecektir.

vizyona girdikten sonraki ilk 3 günkü gişe hasılatı da yapımcıları mutlu etmiş olmakı ki, ikincisinin yapımına başlamışlar bile.

türkçe fragman:

cinemaximum

atlasshrugged
trump towers istanbul şişli şubesinde ilginç bir şekilde bilet fiyatları, civardaki tüm şubelere göre çok çok daha ucuz olan ve reklam süresinin kısa olduğu söylenen sinema zinciri.

not: yarın akşam gidip deneyeceğim, daha önce hiç denemedim. salon, perde, ses sistemi kalitesini; reklam süresini ilk elden tecrübe etmedim henüz.

not 2: gittim gördüm. salon büyüklüğü, ses sistemi filan diğer standart cinemaximum salonlarından farklı değildi. son seans olduğu için mi, salon boş olduğu için mi bilmiyorum ama ortalıkta çalışan bile yoktu. kalabalık seanslarda operasyonel problemler yoksa, istanbul'un avrupa yakasında tercih edilebilecek bir salon.

iett

atlasshrugged
ücretsiz ulaşımı yaz döneminde, okullar tatildeyken yaptığı için sistemin kitlenmesine yol açmayan toplu taşıma sistemi. okulların açık olduğu ve çalışan kesimin önemli bir kısmının şehir dışına kaçmadığı bir zamanda bu tip bir uygulama yüzünden sistem iyice felç olurdu.

not: öğrencilerin sistemi sömüreceğini düşündüğümden dolayı değil; tamamen sayısal nedenlerden dolayı.

toeic

atlasshrugged
toefl sınavını düzenleyen kurum tarafından hazırlanan, iş ingilizcesine ait seviyenizi ölçmeye yarayan bir sınav. okulda iyi bir ingilizce eğitimi aldıysanız, toefl veya ietls'in aksine çok kolay bir biçimde geçerli puanı alabilme ihtimaliniz olan bir sınav.

cortado

atlasshrugged
caffe latte size artık hafif gelmeye başlayan bir kahveyse, denemek isteyebileceğiniz leziz bir kahve türü. iki shot espresso ve köpüklü süt ile hazırlanır. türkiye'de yeni nesil kahvecilerin hemen hepsinde - olması gerektiği gibi - küçük bardağında servis ediliyor.

güllaç

atlasshrugged
sadece ramazan'da, yani yılda bir kez yediğim ve her seferinde "neyli olsun? cevizli, fındıklı, fıstıklı?" sorusu karşısında apışıp kalmama neden olan tatlı.

yahu arkadaş, bu tatlının neylisi makbuldür. birisi lütfen kamuoyunu aydınlatsın.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol