confessions

trakianboy

- Yazar -

  1. toplam entry 20
  2. takipçi 2
  3. puan 3546

b2x

trakianboy
28 aralıkta btc çatalanması sonucu doğmasını beklediğimiz coin idi ama olmadı. Yobit borsasında çakmasını çıkarıp milleti söğüşlediler ve borsa yetkililerinin umrunda olmadı. Şu aralar borsadan çekilmiş diye gördüm. Uzak durunuz!

ripple

trakianboy
Almanın tam zamanı lafına katılıyorum. Uzun süre az bir miktarla takip edip 3 ocaktaki pumpın başında satmakla daha büyük karları kaçırdım. Yalnız çok oynak bir koin. Standart olması için sakinleşmesi gerekiyor. 14bin küsür satoshileri de görebilir. Ytd.

hashflare

trakianboy
Merkezi estonya'da bulunan bir cloud mining firması. Genesis mining ten sonra adı en çok duyulan ikinci firma. Kayıt yaptırıp kazıma gücü satın alıyorsunuz. Günlük olarak btc üretebilirsiniz. Ürettiğiniz btcler minimum çekme limitine ulaşınca cüzdanınıza aktarabilirsiniz. Ponzi olduğunu iddia edenler olsa da şu an dolar üzerinden vaad ettiği kazançlar insanın iştahını kabartıyor.merak edenlere ayrıntılı bilgi verilir.

cinco de mayo

trakianboy
'5 Mayıs' kutlamaları. Meksika'nın Fransız ordusu tarafından işgali sırasında Puebla savaşında galip gelişini başta Meksika'da olmak üzere ABD'nin hispanik nüfusun ağır bastığı eyaletlerinde de bir hafta boyunca şenliklerle kutlanmasıdır.

cumalıkızıktaki sahtekar balcı

trakianboy
haftasonu cumalıkızıkta kahvaltıdan sonra eşim yediğimiz baldan satın almak istedi. kavanoz içinde getirdiler. tadmak istediğimizi söyledik. satıcı, "ablacım valla billa bu yediğiniz balın aynısı. şimdi kavanozu açarsam yolda dökülür." diye yeminler edince inanıp aldık. istanbul'a dönünce kavanozu açıp tadına baktık. bal, bal değil sanki glikoz şurubu. nasıl sinir oldum anlatamam. hakkımı helal etmiyorum ve buradan cumalıkızık'a gidecekleri uyarmak istiyorum. kavanoz muhabbeti yapan balcı kadına denk gelirseniz ısrarla orda açıp deneyin ve benim içinde iki çift lafınızı esirgemeyin.

burnunu karıştırıp sümüğünü duvara süren insan

trakianboy
bir nevi hakimiyet alanını işaretleyen neandartel ya da çivi yazısına daha geçememiş duvar sanatçısı insanımsıdır. gelişmiş türler mancınığı geliştirmiştir. sümüğünü yolculuğa çıkartmaya meraklıdırlar. mühendis olanları mesafeyi arttırmak ve sürtünme yüzeyini azaltmak için yuvarlağımsı şekil vermeye çalışmışlardır. şansın varsa oturakta ya da bastığın yerde bu arkeolojik parçalarla karşılaşabilirsin. dikkatle incele ve ardında yatan yaşanmışlıkları anlamaya çalış!

virgin america

trakianboy
nam-ı diğer "virgin havayolları". bilinenin aksine kurucu sir richard branson, abd yasaları gereği vatandaşı olmayanların çoğunluk hissesine sahip olamamasından ötürü sadece küçük ortaktır.
bir keresinde dallas(love field)-new york (la guardia) arasını bu havayolu ile gitmiştim. uçağın içinde sanki erotik duyguları canlandırmak için pembe mor tonlar hakimdi. uçuş emniyet videosu görebileceğiniz en matrak videolardan biri diyebilirim. ekonomi sınıfı koltukları bile oldukça rahat. ekstra bagaj ücret politikası aa ya da ua ya göre oldukça makul ve mantıklı. hostesleri bizdeki atlasjet'tekiler tarzında giyiniyorlar. varmak istediğiniz noktaya hesaplı ve sağ salim vardıktan sonra gerisi boş.

key west

trakianboy
abd florida eyaletinin güney ucunda yer alan adacıklar topluluğudur. birbirlerine kara yolu ile bağlanmışlardır. en son adaya vardığınızda e. hemingway'in müze yapılmış evini görebilir, southernmost noktasında hatıra fotoğrafı çektirebilirsiniz. dilerseniz 100 mil yüzerek havana'ya varabilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol