confessions

kolombo

- Yazar -

  1. toplam entry 4
  2. takipçi 1
  3. puan 45460

alkol aldık mı gençler

kolombo
genellikle iki sekilde cevap verilir. 1) hayir memur bey kullanmam, 2) bir iki bira ictim cok oldu seklindedir. polis genelde yutmaz ve ufak bir harclik ister. aptal yerine koymaniz uzarsa da olay ehliyetin alinmasina kadar uzar, uzar, uzar...

ninja turtles

kolombo
sprinter usta onlara karete ogreten ve felsefe asilayan adamdi. yerin altinda yasardi. ninja kaplumbagalar bana pizzayi sevdiren cizgi filmdi. sonra oyuncaklari ve filmi de cikti. kotulerin basinda da krenk isimli beyin vardi. krenk icinde bulundugu camdan devi yonetir ve kotuluk planlardi.

hayrettin demirbaş

kolombo
yillarca zoran simovic’in yedegi olduktan sonra sira ona gelince kaleye gecen ve yaptigi hatalara ragmen galatasaray’in kalesini kaptirmayan sahsiyet. turk futbolseverlerin zor unutacagi birisidir. bakirkoy civarinda sik sik gorulur. zamaninda kanal 6’da yaptigi aciklamalarda 17 tane dairesi oldgunu soylemisti. galatasaray’in yendigi psg macinda elinde kacirarak yedigi golde spikerin soyledigi hayrettin, hayrettin, yapma hayrettin sozu tarihe gecmistir. tanju colak’in fenerbahce’ye gecmesinden sonra kadikoy’deki bir fenerbahce galatasaray macinde verilen penalti kararina itiraf ederken once ridvan’i sonra da biz arkadasiz beni dinler ayaginda giden tanju’yu bir guzel pataklamistir. onun gitmesiyle gelen stauche, freidel, mondragon, taffarel gibi kalecilerle eskisine gore daha az sorun yasanmistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol