confessions

ryan19

- Yazar -

  1. toplam entry 13
  2. takipçi 1
  3. puan 45539

konyaspor

ryan19
en deli taraftara sahip olan galatasarayın şampiyonlugundan sonra konya taraftarı olarak galatasaraylılara saldıran harbi piskopat taraftarının desdegiyle süperligde mücadele eden bir futbol kulübü.

gençlerbirliği

ryan19
dışardan amerika ülkeleri olsun afrika ülkeleri olsun ucuza adamları bulup getiren bir sene sonra onun 5 katına satan rakipleri olmasada gs fb bjk milyon eurolar öderken gençlerbirligi bin eurolara kumaşı daha iyi oyuncuları genç yaşta bulup getiren bir anadolu kulübüdür.

spikerlerin mac anlatışı

ryan19
ilker yasinin anlattıgı türkiye-avusturya maçı maç 1-0 türkiye önde
ilker yasin"evet yıldırım yıldırım aldı aldı gidiyo yıldırım göle gidiyo yıldırım vurursa gol olur yıldırım vurdu gooollll yıldırım attı yıldırım attı
1 dk sonra
yıldırım degil yıldırayın gölü maçı 2-0 yaptı diyerek lafı düzeltir.

zeytinburnu

ryan19
delikanlılarıyla ünlü hergün bir olay yaşanan astıgım astık kestigim kestik denen delikanlılarla dolu kötü tarafı kürtlerin işgal etmesi yakında sırf kürt dolacak.

beşiktaş

ryan19
hayatımın olmazsa anlamıda olmayacagını düşündügüm futbol takımı ama şu var çok güzel tarafı şansı hep fenere tutuyo genelde feneri kadıköyde maglup ediyo böyle harika bi takım işte 1903’de kurulmuş efsanelerle dolu bir futbol kulübü.

galata köprüsü

ryan19
köprünün üstünde balık tutan bir gence sabahın köründe bakarmısın sana bişey soracam ayıp olmazsa deyip kardeş ya burda kerhaneler varmış nerde ya diye sorular soran abazaların geçtigi meşhur köprüdür.

galatasaray unutulmaz maçlar belgeseli

ryan19
galatasarayın avrupadaki rakip takımları dize getirdigi spikerleri aglattıgı maçların toplamıdır.bir beşiktaşlı olmama ragmen benim bile galatasarayı tuttugum ve destekledigim maçlar serisidir.o unutulmaz maçlarda bide unutulmaz bi oyuncu vardı georgi hagi türk futbolu ve dünyaya adını yazdıran yıldız.türkiyenin dünyaya adını duyurdugu uefa ve süper kupa maçlarının içinde bulundugu unutulmaz maçlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol