confessions

mclaren

- Yazar -

  1. toplam entry 4
  2. takipçi 1
  3. puan 45451

kimi raikkonen

mclaren
tarihinin en cok gelecek vaadeden ve en yetenekli pilotlarindan birisidir. surus stili seyredilmeye degerdir. tum finlandiyali pilotlar gibi sanssizdir ancak bu sahis. 2005 formula 1 sezonunu ikinci sirada bitirmistir ancak sezonun en dikkat ceken pilotu olmus ve sezonun en iyi surucusu odulu kendisine layik gorulmustur.
birdahaki sezonda mclaren mercedes’in motor dayaniksizligi problemini cozmesini ve buz adam’in muhtesem surusunu sampiyonlukla suslemesini bekliyor, yarismaci arkadaslara basarilar diliyoruz.

tony blair

mclaren
1997 yilinda henuz 43 yasindayken basbakani olmustur. britanya’nin en genc basbakanlarindan birisi olmustur. asillidir. ayrica isci partisi’ni uc kez ust uste iktidara tasiyan ilk liderdir.

hernekadar dis politikada takindigi tavir insanlari memnun etmese de, britanya’nin gordugu en iyi basbakanlardan birisidir. ozellikle ekonomiyi yonetmedeki basarisi, ’nin silah birakma karari, reformlari hayata gecirmekteki basarisi ve britanya’nin aldigi yeni modern sekil ( ve kendi parlamentolarina sahip olmuslardir) buyuk basarilari arasindadir.

ayrica bas savunuculugunu yaptigi (ucuncu yol) projesinde, ozellikle kendi ulkesinde basarili olmus ve ’dan ’e, bircok destekci bulmustur.

butun bu olumlu gorunumunu bir anda tersine ceviren faktor ise ’nda ’nin yaninda yer almasidir. ancak britanya’nin genel politikalari ve cikarlari(hani su ’’ingiltere’nin daimi dostlari yoktur, daimi cikarlari vardir’’ seklindeki igrenc politikasi)geregi herhangi bir basbakan da ayni karari verirdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol