confessions

unique

- Yazar -

  1. toplam entry 10
  2. takipçi 1
  3. puan 45505

aşk acısı

unique
bu rahatsizligin ilaci maalesef bu surec icinde yoktur. icki ve sizi dinleyecek iyi bir arkadas varsa belki bir nebze daha rahatlarsiniz icinizi dokerken ama yalniz kaldiginiz ilk anda anilar pencesine yine alir sizi. tek care kalbinizin onun icin tekrar atmayacagi gunu beklemektir

çocukken yapılanlar

unique
sahil cocuklarinin buyume evresinde bir cogunun yasayarak ogrendigi ve cok iyi bildigi uzere ciyanlar deriye dokundugu zaman cok pis yakar, bi sure sonra o bolgenin acisina tatli bir kasinti hakim olur ve gun boyu o pis ciyana kufur eder durursunuz. size bu azabi cektiren ciyan camiasindan oc alabilmenin yolu ise bellidir. bir adet ciyan denizden maske ya da palet ucuyla alinir, ( palet icine koyarsaniz ayagini sonradan oraya soktugunuzda caniniz aciyabilir) karaya cikartilir ve tercihen duz kumdan arinmis bir zemin uzerine birakilir. arkasindan uzerine tukurulur. iste o an bu ecis bucus canli ileri geri bukulur, doner ve ikiye parcalanma gerceklesir. yanlis okumadiniz, ciyanlar uzerlerine agiz salginiz olan tukurugunuz geldiginde renkleri daha pembemsi bir kivam alarak boluneceklerdir. isin ilginc yani, ikiye ayrilan her iki parcada istemsiz olarak canli kalip hareketlerini bir sure surdurur. sadistligin boyutu sinirsiz oldugu icin bu ikiye bolunme katlanarak cogaltilabilir ve sizi yakarak caninizi acitan bu hayvandan bu sekilde ilginc bir olayi da gozlemleyerek ocunuzu alip sakin yasantiniza geri donebilirsiniz.

marmaris

unique
27 nisan- 1 mayis tarihleri arasinda uluslararasi denizcilik festivaline ev sahipligini halen yapmakta olan guzel ilce.
guzel yerdir marmaris. en temiz koyu icmelerden sonraki koy olan turunctur.
escape aksam demlenmesi icin marmaris kisa yalida guzel bir mekan iken, gece gidilesi yerler arasinda back street, areena, green house, b club sayilabilir.
ayrintili bilgi icin:
(bkz: http://www.marmarisinfo.com ">http://www.marmarisinfo.com )
(bkz: http://www.marmaris-online.com>;
<bkz:http://www.marmarisdenizcilikfestivali.com">http://www.marmaris-online.com>;
<bkz:http://www.marmarisdenizcilikfestivali.com)

beşiktaş

unique
hayatin anlami. kartalin yirticiligini siyah ve beyazin asaletini, hakki yetenlerin buyuklugunu icinde barindiran yurdumuzun en koklu kulubu. ayrica en guzel manzarali stadyumun bulundugu istanbulun nadide semti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol