confessions

figaro

- Yazar -

  1. toplam entry 10
  2. takipçi 1
  3. puan 45517

kıbrıs şehitleri caddesi

figaro
hayatimi verdigim, hibe ettigim sokaklar. muthis yerdir.ama gece sakattir. bir de (bkz: iletisim)i var tabi.efsane mekan.ayrica her cumartesi pupa ya da logos ta bir grup kendini bilmez magic ci toplanir .iyilerdir hoslardir. severim hepsini. gidin siz de eglenin cosun falan. super kartlari var bak .trade falan .benden soylemesi..

çaylak

figaro
iste benim o. allahim ya. insanlarin , yani siz sevgili yazarlarimizin, gozunden kacirdigi onemsiz basliklari acmamiza izin verilmeyen, nba’da terim olarak da gecen sey. nefret ettim vallahi.

nil karaibrahimgil

figaro
soyadini anlamsiz buldugum(anlamsiz derecede uzun buldugum), buna karsin hayatimda gordugum en guzel, en sempatik disilerden biri. hayatimda en cok yapmak istedigim sey olan gitar calarak sarki soylemek olayini da tanidigim bircok kisiden daha iyi yapmakta. dinleyin.eglencelidir de.

rimi rimi ley

figaro
valla bizim de var grubumuz biz daha iyi calariz allah icin zaten isimden kaybediyor bence. neyse daha fazla yermiyeyim ama sozun kisasi makus talihimize bir basarisizlik daha eklenecek benden soylemesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol