confessions

vai

- Yazar -

  1. toplam entry 4
  2. takipçi 1
  3. puan 45451

kokain

vai
bir diger adiyla "(bkz: gogo)" ...yetistigi mekan olan (mekani cennet olsun ) kolombiyadan ulkemize gelene kadar safligini genelde kaybeden bi uyaricidir. aynen filmlerde goruldugu gibi kredi karti ile kristalize (toz) hale getirilip gicir bir parayi rulo haline getirim burna cekmek olayin raconudur.bu tarz kullanim daha etkilidir zira uyusacak olan yer beyne daha yakindir. bir diger kullanim sekli ise alt dudaginizla disinizin arasina tozu surmektir. degdigi yeri bir sure sonra uyusturmaya baslar (ayrica degdigi yerdeki dokuyu tahris eder), bu uyusma dis hekiminin agziniza siktigi uyusturucu spreyin ya da ignenin etkisine benzetilebilir.
bu etkiden bir sure sonra keyif hali baslar, kendine guvende artis meydana gelir, yakisikli/guzelsinizdir, havalisinizdir..yalan dunyaya farkli bir bakis acisidir..

amd

vai
intel dantel laflari bi kenara birakirsak, islemci hizi ile islemci performansi tam olarak ayni sey degildir,amd islemciler intele gore daha dusuk ghz’de calissalar bile onlarin calisma prensibi farklidir soyle ki, misal vereyim, amd size kollari 2 ghz hizinda calisan 4 kollu bir insan sunar, intel ise kollari 3 ghz hizinda calisan 2 kollu biri sunar..ikisininde kendine gore avantajli oldugu alanlar olsa bile amd’nin esdeger performansi cok daha dusuk bir fiyata sunmasi onu essiz kilar. isinma problemi de abartilmamalidir, sogutmak bir sanattir zira :)

tapping

vai
eddie van halen’in temellerini attigi bu teknigi gitaristin "eruption" adli sarkisinin videosunu seyrederek gorebilirsiniz.gitarin sapina sigarasini tutusturup gozlerini kisarak calisi da amcama ayri bi karizma katar..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol