confessions

alasara

- Yazar -

  1. toplam entry 81
  2. takipçi 1
  3. puan 46274

askerlik yan gelip yatma yeri değil

alasara
azıcık sempati duyanların bile ’ yok bu böyle olmaz’ diye düşünmelerine yol açan rte klasiğidir.iyi ki demiştir. daha da demelidir.ne tesdüftür böyle düşünen rte partisi askerimizin lübnan’a gidip egzersiz yapmasına karar vermiştir. allah’ın sopası yoktur. demokrasinin sandığı vardır.

17 ağustos 1999 marmara depremi

alasara
kiriş ve kolonların altına sığınan bir sürü korkmuş insanın, bu bilginin doğru olabilmesinin öncelikle vicdanlı müteahhitlere bağlı olduğunu öğrendikleri, ama bu bilgiyi kullanabilecekleri fırsatı bir daha yakalayamadıkları deprem. suçlanan müteahhitlerin çoğunun şu anda ellerini kollarını sallayarak dolaşması nedeniyle tüm ülkenin utancı olan cinayet vakası.

5 yıl çocuk doğmaması

alasara
ikinci yılın sonunda: daha düşünmüyorsunuz öyle mi? eh, olur tabii. olur olur.
üçüncü yıl sonunda: çocuk iyidir kızım. sıkılmadın mı daha kocandan?
dördüncü yılda: bak bak bak şu tıp amma ilerledi yahu. ölmüş adamın sperminden bile doğurtturuyorlar. canlısından beşiz yaptırtır bunlar.
beşinci yıl itibarıyle: tamam dün tezveren baba’ya gitmiş olabiliriz. ne gerek var beklemeye? verse bugün doğururdun. yok yok, yürü bakayım yuşa hazretlerine.
dedirten durum.

nazan öncel

alasara
enseste vurgu yaptığı şarkısıyla millete tokat gibi inen, tokatı sindiremeyen kamuoyu belirleyicilerinin baskısıyla bir müddet, medya tarafından aforoz edilen, sonre üzülerek gördüğüm haliyle, ortam sana uymuyorsa sen ortama uy tarikatına dahil olan sanatçı.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol