confessions

biji welat

- Yazar -

  1. toplam entry 25
  2. takipçi 1
  3. puan 45659

fatih tekke

biji welat
birkaç gün sonra fenerbahçe formasını giymesine kesin gözüyle bakılan yetenekli forvet yurtdışına gitmesi doğru bir karardı ama gittiği yer yanlıştı fatih tekke ingiltere italya almanya hollanda gibi ülkelerde rahatlıkla oynayabilirdi para ön plana çıkınca yanlış kararlar kaçınılmaz oluyor.

tanımayan vatandaşlıktan çıksın gitsin

biji welat
zamanında türbanlılar arabistana gitsin diyen süleyman demirele rte çok kızmıştı kimse kimseyi ülkesinden gönderemez demişti ama şimdi kendisiyle çelişiyor başbakan anayasaya göre herkez bu ülkede eşitse kimse kimseye git deme hakkına sahip değildir bu ülke bu ülkenin vatandaşı olan herkese aittir benim ne kadar hakkım varsa karşımdakinin de o kadar hakkı var başbakan bunu öğrenmeli.

46 çağlar

biji welat
avrupanın herhangi bir şehrinde karşılaşabileceğiniz gurbetçi kızların çok sevdiği enteresan bir kişi yetenekli ancak kendinden öncekileri taklit etmesi antipatik olması için yeterlidir.

ouzo

biji welat
tekirdağ varken yüzüne bakılmayacak rakıdır hatta tekirdağ içtikten sonra bu rakı değil kulak damlası olur insanın gözünde boşuna özenmeyin yabancı rakı diye ne varsa bizde var.

endüstri mühendisliği

biji welat
okurken insana kafayı yedirtecek bölümdür sabretmenizin tek sebebi mezun olup iş bulunca paranın amına koyacak olma hayalidir.ha para için bunca sıkıntıya değer mi ben senelerin verdiği bıkkınlıkla değmez derim gidin sosyoloji okuyun ne işiniz var valla bak.

beyaz rusya

biji welat
askerlikten kaçmak isteyen birçok türkü bünyesinde öğrenci olarak barındıran yaşamanında tatile gitmeninde anlamsız olduğu kadınları dışında hiçbir güzelliği olmayan ülke.allah yardım etsin oradaki dostlara.

tuncay şanlı

biji welat
gittiği takımda gerek forvette gerekse en iyi oynadığı yer olan sol kanatta ondan daha iyi oyuncuların olması kadroya girmek konusunda işini zorlaştıracaktır.yinede tuncay şanlı hırsıyla başarıya ulaşacaktır.

isveç

biji welat
üniversitelerinden alacağınız diplomalar dünyanın tüm ülkelerinde geçerlidir ayrıca türkiyede olmayan daha uzun yıllar da olmayacak olan akademik bölümleride vardır bu üniversitelerin isveç dilini öğrenirken en çok gayret göstermeniz gereken dönemdir çünkü bu dönemde göstereceğiniz başarı alabileceğiniz burslarda etkili olacaktır.

oslo

biji welat
iki yıl öğrenci olarak yaşadığım şehir evet güzeldir insanlar çok rahat yaşar ama paranız yoksa sizde yoksunuzdur bu şehirde ev taksiti gibi olan kiralar sizi oslodan kaçırmak için yeterli bir sebep olacaktır ayrıca dışarıda yiyeceğiniz sıradan bir hamburger burada ailece yemek yiyeceğiniz bir tutardadır ha benim param var sıkıntı çekmem diyorsanız mutlaka gidin diyeceğim yegane şehirdir oslo.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol