confessions

sentrozom

- Yazar -

  1. toplam entry 6
  2. takipçi 1
  3. puan 45461

25 mart 2007 pentagram bostancı konseri

sentrozom
bostancı gösteri merkezinde 20. yıl şerefine düzenlenmiş olan konserdir. tam 6da başlayıp 8de bitmesinin yanı sıra ogünün secret missile-bir sarkılarındaki mükemmel performansı ile de akıllarda kalacaktır.
poga yaptığını zanneden çopurlar, elinde türk bayrağı salon içinde oradan oraya dolaşan velet, "türküz biz" sloganı atan diğer çopalaklar da olumsuz yönleri olarak aklımda kaldı tabii.

eşek şakası

sentrozom
bir nisan münasebetiyle kıza "mualla uzun zamandır senden hoslanıyorum, çok tatlısın, güzelsin seni seviyorum vs vs" tarzı bir mail atılır ki hemen arkasından da "1 nisaaan" denilecektir. ama kız da o sırada online’dır ve murtazadan daha hızlı çıkar: "evet murtaza ben de sana aşığım da belli etmemeye çalışıyordum! çok sevindim."

lise birlerin hazırlıkları ezmesi

sentrozom
fen liselerindeki klasik durum budur. lise 1 büyüdüğünü sanarak yeni gelen hazırlıkları ezmek, önceki yılın intikamını onlardan almak tabii bir de kızlara artistik yapmak amaçlarıyla yaılabilen durumdur. gece koğuşa çekerler hazırlığı, sağa bakmak yasak, sola bakmak yasak, duvara yaslanmak yasak, konuşmak yasak, cevap vermemek saygısızlıktır falan işte...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol