confessions

fethullah aglayan

- Yazar -

  1. toplam entry 55
  2. takipçi 1
  3. puan 46036

21 ekim 2007 hakkari pkk çatışması

fethullah aglayan
aslında bir örgüte karşı savaş vermediğimizi, sabah halk görünümünde, akşam ise vatansızlardan oluşan kabileler şeklinde gezinen bir fraksiyona bürünen, fare gibi çoğala çoğala 12 milyona ulaşmış, bir türk devleti nin şu ana kadar görüp görmeyeceği bir tehdit unsuru olmuş bir olgudan bahsediyoruz. bugün kardeşiz diye ortaya çıkanlara söyleyecek elbette bir iki sözümüz olacaktır.

kimliği, geçmişi, hangi dağdan geldiği bellisiz olan cisimsizleri parlamentoya sokmanın yersizliği ve anlamsızlığı, halklar-kardeşlik vesaire saçmalıklarını televizyonlara çıkıp ilan eden aptal politikacıları, kürt teröristlerin meclise girmesini demokrasi diye karşılayacak kadar gayrı milli hastalığa ulaşmıştır.

4000 senedir çeşitli şekillerde içten yıpratmalara tabi tutulmuş türk budunu gereken tepkiyi bir şekilde koymak zorundadır. gökçe fırat çulhaloğlu, "kürt sorunu yoktur, kürt istilası vardır." dediğinde sözüm ona bazı aydınlar kendisini faşist bir halk düşmanı ilan etmiştir.

milliyetini rahat bir şekilde söylemenin, milliyetçilik yapmanın faşizm sayıldığı bir ülkede, bugün bile meydanlarda rahatça yürüyemiyorsak, kanlı gözyaşlarımızı içimize atmanın durgunluğunu yaşıyorsak, bir gün gelecek ve bunun hesabını soracağızdır.

ermeni yi kardeş ilan etmenin, "çarığı delik ermeni" nin ardından ağlamanın, pankart açan kanı kırık ermeni özentilerinin moda olduğu bir ülkede, milliyetimizi ifade edebiliyorsak, oğuz boyunun, oğuz soyunun, oğuz elinin yıkılmaz-parçalanamaz olduğunu ifade edebiliyor, türk budununa saygı duyabiliyor ve yaratıldığımız ilk günden beri savaşımızı sürdürebiliyorsak ne mutludur türk budununa...

birileri hala demokrasi adı altında sıkmabaşlarını rahatça üniversiteye sokmak, türk kimliğine rahatça hakaret edebiliyor, okullardan türk ün ata sının resmini kaldırabilecek tasarı maddeleri hazırlayıp kürt kuyrukçuluğu yapıyor ise, bunun karşısında duracak olanlar türk budununun yıkılmaz savaşçıları elbet er geç cevaplarını vereceklerdir.

"yukarıda gök basmasa, aşağıda yer delinmese töremizi kimse bozamayacaktır."

samanizm

fethullah aglayan
#402176

görüldüğü gibi içindeki mistik unsurlar, türk olmayanları allah gibi çarpmıştır. bazıları işte bu yüzden "kuyruk acısı" çekiyorlar. tengrizm ile yakından uzaktan ilgisi ve alakası bulunduğu söylense de tamamiyle farklı kavramlardır. şamanizmdeki kam kendini ilerlemiş bir şekilde anadolu da dede olarak göstermiş, kopuz ise saz olarak kendinsini modifiye etmiştir. türklerin arap dini etkisine girmesiyle şamanizm değerini resmen yitirmiş ve batıl olarak görülmüştür. bugün kendisine "türk değerlerine sahip çıkıyoruz." diyenler, ilk önce şaman atasının mirasına saygı duyup azıcık incelesinler derim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol