confessions

magilkaya

- Yazar -

  1. toplam entry 98
  2. takipçi 1
  3. puan 46493

grindhouse

magilkaya
6 nisanda a.b.d’de gosterime girmiş filmin turkiyedeki sinemalarda ne zaman yerini alacagı belirsiz. robert rodriguez ve kankardesi quentin tarantino kardeş kardeş yaptıgı bi film. meraktan bi taraflarım şişipte izleyecegim kesin

bir satanistin mart ayi günlüğü

magilkaya
mart 1
bu kediler cildirmis olmali gunluk yanlarina bile yaklastırmıyolar. sanki azmıslar ne oldu bunlara anlayamıyorum.

mart 9
bugun itibariyle kedilerin mart ayında ciftlestiklerini anladım. allah belamı versin zaten son kestigim kedi disiydi iyi mi ne guzel cocukları olcaktı.

mart 15
dayanamıyorum ama kaz gelecek yerden kedi pardon tavuk esirgenmez değil mi. su mart ayı ne uzunmus yaa. 31 cekiyo bide..

mart 19
bugun kendi gelecegimiz acısından bi sevap isledim gunluk. steril bi ortamda kedi ciftlestirdim. rahat bi 9 tane dogurur bu kedi. felaket bisi bunlar on sevisme falan yok direk girdiler olaya.

mart 25
agzımın suları akmaya basladı. sanada aktı biraz ama kusura bakma artık.

mart 31
bugun 1 nisan ama dun yazamadıgım icin bugun dolduruyorum bu sayfayı. kendimi yataga bagladım gunluk. krizim geldi elim ayagım titremeye basladı. bi de ortalıkta gezinip cift aramaları yok mu bitirdi beniç son care olarak kendimi dıs dunyadan soyutlamakta buldum. ama bugun yeniden dogdum gunluk marttan sonra cok degistim ben. bundan sonra derin dondurucuda hep bir yedeğim olcak.

mutlu aku

magilkaya
selcuk universitesinin sponsoru olarak takimin adinin mutlu aku selcuk olarak degismesinin pay sahibi olan cereyan kimyasalcısı.
umarım takımımıza guc verir dilegimin ulasması dilegiyle
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol