confessions

egosuz diktator

- Yazar -

  1. toplam entry 74
  2. takipçi 1
  3. puan 4621

cirkinbeti

egosuz diktator
yağmur istediği kişinin şapkasına düşse kimileri sırılsıklam kalırken kimileri -sadece sıkı giyindiklerinden ve yağmurun tercihi o yönde olmadığından- evlerine kuru dönebilirlerdi.yağmur özgür olsa bunlar olabilirdi evet.

çirkinbeti kişisi, hezeyanlarından kurtulduğu takdirde çok iyi bir dost olabilirdi fakat heyhat, hayat kendisine çizgili pijamasıyla nanik yaptığından olsa gerek her yumurtanın çift sarılı olamayacağını anlamakta yaşadığı zorluğu hoş görmekle mükellefiz. eskinin köhne karanlığından kurtulmak ve nihayet yeni aydınlıkların olduğunu keşfetmekle mükellef insanların arasında olmasını can-ı gönülden diliyorum. hayat sana nanik yaptığında sen ona dil çıkar olur mu, en azından dilini göstermeyi dene.

ve keşke olduğumu düşündüğün kişi olabilseydim. o zaman tüm bu hareketlerin anlam kazanabilirdi.

egosuz diktator

egosuz diktator
kendi nickinin altına yazmak sefilliğini yapan yazar kişisidir ki bu onun son yazışıdır.

bana uğurlar olsun. yanlış anlaşılmaktan sebep, olmak istediğim kişi ile olduğum kişinin aynı kişi olmamasından ve bir hayaletle yarışmak yeteneğinden kuvvetle uzak olmaktan dolayı, sürüklediğim hayata dönme gereği duyuyorum. anlamam odur ki, değişmeye çalışmak yetmiyor, destekleyecek insanlara da ihtiyaç var. kimsenin tavuğuna kış demeden kendime çüş diyemeden gidiyorum.

selametle.

d&r

egosuz diktator
şirket içi yılbaşı hediyeleşme fasilitesine internet üzerinden d&r aracılığı ile katılmış ve şirketin istanbul kanadında bulunan yabancı bir dostumu kurada çekmiştim. 17 aralıkta ödemesini yaptığım kargoyu dün göndererek hız konusunda kimsenin kendilerine rakip olamayacaklarını gösterdiler sağ olsunlar. kendi ülkesinde siparişin bu kadar yavaş gelmesine alışkın olmayan insanlar şaşırıyorlar ilginç bir şekilde. ama konu d&r’sa aceleye gerek yok. sakin sakin gönderiyorlar hediyeleri. temin süresinin son günü mutlaka bekleniyor. harikalar.

(bkz: vice versa)

ryanair

egosuz diktator
deli manyak ucuz bir havayolu şirketidir. kargo şirketi kafasıyla çalışır. gün gelir sizi 1 (yazıyla bir) dolara dünyanın öbür ucuna götürür. valize ayrı para alır, check in’e ayrı para alır. yine de candır. bende çok emeği vardır kendisinin. dünyayı görme arzumun tamamlayıcısı olma yolunda ilerlemektedir. şimdilik 37 farklı ülke ziyaretimde aracı olmasıyla övgüyü hak etmiştir.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol