confessions

donkraspi

- Yazar -

  1. toplam entry 11
  2. takipçi 1
  3. puan 4308

transformers

donkraspi
transformers:dark of the moon serisinde benim rosie huntington’a asik olmamda aracı olan film, ama izlemenizi tavsiye etmem yani bicimsiz sekilsiz bir zamazingo. sadece vaktinizi yer bitirirsiniz, yazıktır günahtır.

fight club

donkraspi
içerisinde cesitli felsefeler barındıran ve imdb’de onuncu sırayı dolduran filmdir, filmde tyler reelde brad isimli kisiligin sigara icisi örnek alınasıca bir bicimdedir, dudaklarına kurban. itiraf etmem gerekirse filmi izlerken agzıma kalem alır ve sigara icermis gibi tyler taklidi yapardım.

rocky balboa

donkraspi
kendisi idol olunası baba kisilik ve sahıstır, ne zaman raki’yi bir yerde görsem cocukluk duygularım kabarır ve raki’den ilham alarak sacma hareketler yaptıgım bir o kadar da eglenceli gecen günlere dönmek isterim.

av mevsimi

donkraspi
şener şen ve cem yılmaz gibi rol feylesoflarının rol aldığı ve bilimum seksapelitesi yüksek rolcülerin rol aldığı film olmakla beraber benim izlemekten pişmanlık duymadığım ama olağanüstü de keyif almadığım filmdir.

aşk

donkraspi
öyle bir zırva olmadığı halde, inanılası gelen ve inanılması güç olmayan içerisinde iki veya nicesini barındıran birilerinin gerçek olduğuna inandığı ama böyle bir zamazingonun olmadığı saçmalıktan başka bir şey olmayan saçmalık.

aşık olana da şaşarım, aşka inanana da şaşarım. ben inanıyor muyum tabi ki evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol