windows 10

independence
2015 de cikmasi planlaniyor demisim ama tanitimi yayinlanmis bile. suradan izleyebilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=84NI5fjTfpQ

cok guzel bir sey olmusa benziyor.
independence
microsoft'a yakin kaynaklara gore 1 haziran tarihi itibari ile kullanicilarin hizmetine acilacakmis. windows 8 kullanicilari da istekleri dogrultusunda cihazlarini windows 10 olarak guncelleyebileceklermis.
independence
29 temmuzda kullanicilarin hizmetine sunulacakmis. ayrica win7 ve win8.1 kullanicilari o tarihten sonra makinelerini win10 a ucretsiz yukseltebileceklermis. son aciklamalar bu yonde.
civeng
windows 7'si, 8'i ve 8.1'i olanlara ve bilgisayarı güncel olanlara dün görev çubuğunda bir simge geldi. o simgeye basarak mailinizi kayıt ediyorsunuz ve windows 10 çıktığı gün size yükleniyor. böylece ilk kullananlardan oluyorsunuz. eğer sizde simge çıkmadıysa update'lerinize bir bakın derim...
independence
korkudan hala yukleyemedigim windows sürümü.

malum windows olsun apple olsun yeni bir sürüm cikarttiklarinda beraberinde bir suru pack gelir, o packlerin ardi arkasi kesilmez. en azindan $imdilik yeni packlerin gelmesini ve kullanici memnuniyetini bekliyorum. bu firmalarin yazilimlari oyle ha deyince yuklenmez, illaki kimi noksanliklari kirik cikiklari olacaktir.
independence
diger windows surumlerine gore gercekten hizli ve gelismis, amenna ama dur durak bilmeden browser altindaki iconlarin kaybolup kaybolup yeniden belirmesi nedendir, onu hic bilemedim.
independence
tek bende mi oldu ya da kullanici hatasi midir bilinmez ancak az once bilgisayarimin saatini zonk diye 1 saat ileri atti. saat ayarlarindan saati otomatik duzenle kismini once kapatip sonra yeniden acinca da duzeldi. win10 kullanicilarinin pclerinin saatine bir bakmasi iyi olur belki de.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol