turknet'in veda maili

independence
sevgili turknet;

senden ayrilmak zaten zordu, biliyorsun uzun zamana yayilan aliskanliklar, hissedilenler, modemin isigi sondugunde yasanan duygusal ve siddetli anlar.

zordu senden ayrilmak ama sen durumu daha da zorlastiriyorsun, bunu bize yapma. artik ayri olarak yeni hayatimiza baslamamiz gerektigini dusunuyorum.

ayriliktan cok kisa bir sure sonra sevgili turknet'in yolladigi mail metni asagida. gozyaslariniza hakim olun, sagi solu islatmayin, kendinizi alkole vurmayın. bugunler de gececek, zaman neye ilac degil ki.

merhaba,

iptal talebiniz elimize ulaştı ve hizmetiniz 5 gün içerisinde kapanacak. bizi bırakmanızı hiç istemeyiz ama istediğiniz zaman hiçbir ceza ödemeden, kolayca gidebilmek turknet'in en önemli özelliklerinden birisi.

eğer bizim bir hatamız, eksikliğimiz yüzünden gitmeye karar verdiyseniz, özür dileriz.
emin olun ne hata yaptıysak kötü niyetle değil, yanlışlıkla yapmışızdır. yanlışımızı düzeltmek için bize bir şans daha verirseniz bizi çok mutlu edersiniz. bunun için hemen şimdi bu mesaja cevap verip iptal talebimi geri alıyorum demeniz yeterli. ya da emin değilim ama beni bir arayın konuşalım da diyebilirsiniz.

başka bir yerde daha iyi hizmet alacağınızı düşündüğünüz için gitmeye karar verdiyseniz sizinle turknet'li olmaya devam etmeniz için dört sebep paylaşmak isteriz.

bu fiyata böyle bir hizmeti başka bir yerde bulamazsınız. belki etiket fiyatı daha düşük hizmetler vardır (ki onların da yakın zamanda fiyatı artacak muhtemelen) ama altyapınızla beraber ücretsiz iyileşen hizmet, gerçekten sadece altyapınızla sınırlı limitsiz hizmeti başka yerlerde kolay kolay bulamazsınız.

oldu ya buldunuz, taahhütlü bir hizmetse tekrar düşünün. hizmetten memnun kalmadığınızda karşınıza çıkacak cayma bedelleri bazen bin liralara ulaşabilir.

başka bir yerde daha iyi bir performans alacağınızı düşünüyorsanız muhtemelen yanılıyorsunuz. altyapınız ve bina içindeki kablolamanız değişmedikçe turknet'in size sunduğu hizmetten daha yüksek performanslı bir hizmet almayacaksınız. daha düşük performans alma ihtimaliniz çok daha yüksek.

bütün bunlara rağmen yine de gitmeye kararlıysanız en azından imzalamadan önce size verilen sözleşmeyi dikkatlice okumanızı rica ediyoruz. okuduktan sonra fikrinizi değiştirme ihtimaliniz yüksek. içinde nelerle karşılaşabileceğinizi biz söylemeyelim, heyecanı kaçmasın. dört sebep demiştik, sonuncusu biraz duygusal:

turknet'in amacı sadece size iyi bir internet hizmeti vermek değil, bu sektördeki akn, kota, taahhüt, bayi, kafa karıştırıcı tarifeler ve kampanyalar, fiyat oyunları, sizden sonra gelene sizden iyi fiyatlar, her ekstraya ekstra para istemeler gibi değişmez denilen bir sürü alışkanlığı değiştirmek. yani turknet'li olmak sadece turknet'li olmak değil, bu ülke daha iyi bir internete layık demek. daha iyi bir interneti desteklemek demek.

bu mücadelede bizi yalnız bırakmayın.

yine de gidiyorsanız, hakkınızı helal edin.

bir gün dönmeye karar verirseniz, biz sizi hep bekliyoruz.

saygılarımızla,

turknet

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol