the last of us part 2

galahad
hayatım boyunca çok fazla oyun bitirdim. bazılarını çok sevdim, bazılarından çok nefret ettim.

ama bunun kadar hayal kırıklığı yaratan bir devam oyunu oynamadım. önceki entrylerde bir tarafın 0/10 verdiği bir diğer tarafın ise 10/10 puanladığı oyun olduğunu yazmıştım.

kendim oynadım bitirdim. beni az çok tanıyan, ilk oyunun hastası olduğumu bilebilir. bilmeseniz bile bu oyunun çıkışını beklerken duyduğum heyecan az çok ortada.

ancak bu oyunda öyle şeyler yapmışlar ki, benim açımdan kabul edilecek işler değiller. kadın güçlendirme değil bundaki, farklı boyutlara aşmışlar. sadece abby denen kadın ( ondan da emin değilim ) karakterin aşırı yapılı/kaslı görünümü bile 0 puan vermeye yeter de artıyor ama oyunun kendi içindeki hikayesi de başarılı değil. aşağı yukarı ilk oyundaki taktiği denemişler. lakin bu oyunda çok ama çok kötü patlamışlar. çünkü yeni karakterler öylesine bayat ki onlara geçince resmen bitse de gitsek modunda oynadım. hele şu abby karakterini, oyunun neredeyse yarısından fazlasında oynatması falan... daha yazamayacağım.

oyunun hikayesini, yeni karakterlerini unutmaya çalışıyorum. benim için last of us, yalnızca ilk oyunla hatırlanacak. bu oyunu yok sayıyorum.

sadece ellie ile olan bölümlerin hatırına puanım 4/10.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol