tesettürlü kızların isyanı

elma sekeriiii
"biz namuslu olduğumuz için evde kaldık. şimdiki erkekler, namus kavramını önemsemeyen kızlardan hoşlanıyor. bekaretimizi mezara mı saklayacağız" isyanına yer verdi.

yaziyi incelemek gerekirse:

evde kalmi$ kapalilar varmi$.namuslular zaten cok fazla, o yuzden evde kaliyor hepsi.bizler namuzsuzuz ondan evlenebiliyoruz.parklarda yiyi$en de ba$ örtülü kizlar degil, onlarin hepsi acik namussuz.biz bekaretimizi mezara kadar saklamak istemiyoruz acil koca lazim bizlere diyorlar.erkekler de gidip aciklari aliyorlar hidayete erdirmek icin, kapali hanimlar da cok kiziyor haliyle onlara.bekretimi mezara kadar saklamak istemiyorum diyorlar yani.cihad diye bir $ey var kimse bilmiyor, erkekler vatana millete hizmet ediyorlar halbuki, uçkurlariyla alakali degil bu durum hanim kizlarimiz emin olun!


ya boyle sacmalik bir yerde yayimlanabilip bir de olumlu tepki alabiliyorsa bu yaziyi yazan insanin kafasina tüküreyim ben.aciklari namussuz olarak tasvir eden zihniyetin de icine tüküreyim, bu toplumu acik ve kapali olarak bolmeye cali$anin da sülalesine tüküreyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol