terörist cenazelerinde çıkan olaylar

seyhmerat
yeni yeni çıkan bir zihniyet ise böyle olaylar hakkında o bölgeye gitmeyenlerin yorum yapmaması yönündedir. o bölgeye gidenlerin yorumlarını da biliyoruz, onlara merak etmeyin demek gerekir.

bu diyarbakır halkı değil miydi güneydoğu’da ohal ilan edildiğinde pkk köyleri bastığında tırsıp "biz de türk vatandaşıyız" ,
" türk kürt kardeştir pkk kalleştir." diyen bu halk değil miydi? ne oldu da şimdi birden döndüler böyle.

pkk militanlarının cenazesini gövde gösterine çeviren bu cahil insan müsveddeleri bilmezler mi ki amerika şu anda ırakta olmasa bir halt yiyemeyeceklerini. yarın öbür gün amerika bu topraklardan gidecek işte o zaman bütün bu yaptıklarına katlanmakta olan ırak’taki araplar, iranlılar, suriyeliler ile başbaşa kalacaksınız ondan sonra ne yapacaksınız? geçmişte de yaptığınız gibi yine türkiye’ye sığınacaksınız! işte bu yüzden bence türkiye’deki büyük çoğunlukla aranızı iyi tutun ve türkiye’nin değerlerine saldırmayın yarın öbür gün sığınacak bir türkiye bulamazsanız başınız fena derde girecektir.

şunu da belirtmek gerekir ki türkiye’de bu olaylarla alakalı olmayan bir sürü aklı başında kürt vatandaşımız vardır onlar umarım bu aklıevvelleri akıllandırır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol