terminator the sarah connor chronicles

eldrun
aslında ben yetkililerden allison’lu bir bölüm bekliyorum, öyle iki dakikada kesilip atılacak bir konu değildi çünkü. arasıra kafalarına gayet güzel fikirler geliyor adamların ama uygulamada yeterli olamıyorlar işte. sonra dizi kaldırılma tehlikesi altında diye söylemler çıkıyor, çıkar tabi güzelim konuları mal mal harcayıp bölüm geçirmek için mal mal konular bulursanız.

---malesef yine spoiler----

s2e8 ile cromartie mefta olmuştur. forumlarda sık sık sorulan soru cameron’un shotgun ile cromartie’yi nasıl öldürebildiğidir ama senaristlerin yaptığı açıklamaya göre uranyum çekirdekli mermi kullanılmış. tabi bunu dizide söyleseler sorun çıkmayacak, bütün sorun aynı star wars’taki gibi aslında böyleydi diye sonradan açıklamalar getirilmesi.

her neyse, büyük oranda hristiyanlık göndermeleri barındıran bölümde cromartinin çapraz ateşin önünde hiç kaçmadan durması beni düşüncelere soktu yine. ulan bari kaçmıyorsun, taramalı var diye kaçmadı diyelim, iki tane pencereye nası isabet ettiremiyorsun atışları terminatorlüğünden utan be adam. pencerede siper almış ateş ediyorlar ama terminator hedef tutturamıyor tüüüü. orada sarah ve derek cromartie’yi pek gözükmeden oyalasalar daha iyi olurdu, ateş etmeye pek fırsatları olmasa boşa sıksalar. cameron arkadan gelince işi bitirse falan. her neyse...

gelelim s2e9’a.

tahmin edildiği gibi ex ajan ellison puştluk yaptı. gerçi bu adam kötü değil de çevresi kötü işte o ne yapsın. duygusal terminatorler hakkında yeni şeyler gösteren bölümde kamuran’ın yerde sırt üstü duran ellison’u yüz üstü çevirmesi bölümün tek ve cidden komik sahnesiydi, hala aklıma geldikçe gülüyorum. derek reese’in ise "ya geldiğim gelecekte esir değilsem senin geldiğin gelecekte esirsem, bir çok şey değiştirdim" diye paralel evren olaylarına el atması en ilgi çeken kısmıydı aslında. acaba orada yaşlı değil de genç fisher’ı öldürse ne olurdu diye merak uyandırdı.

---spoiler---
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol