terminator the sarah connor chronicles

eldrun
kötü terminatorümüz cromartie hiç korkutmuyor beni. tamam adam sıfır mimik ama germiyorsun beni be. s2e3de cromartie yerine model 101 ya da t-1000 olsa bak nası götümüz uçuklayacaktı. bu adam anca basür ediyor. bizim cameron bile diyor ben yüzme bilmem diye, atlamıyor denize. cromartie bütün planı yapıyor sonra da suya atlıyor. john’ın sudan çıkmasını beklesene be adam sahilde. hatta neden sahile gel diyorsun.

ha cromartie’ye sıfır mimik dediysek; e madem t-888’ler mimikleri gerçekçi yapabiliyor, t-800 gibi odun değiller, çok daha ileri seviye sızıcı bunlar. yatakta da bir numara işe gidince de çok usta. e sen niye zorunlu olmayınca mimik kullanmıyorsun ki, işlemci mi ısınıyor, ram mi yetmiyor nedir olay? bütün gün mimik mimik gezsen kötü mü olur?

bir de s2e4 ile ilgili bir kaç kelime edelim.

---spoiler var anacığım-----

ulan terminator’ün ağladığını gördüm ya başka bir şey şaşırtamaz beni bu dizide. t-800 demiyor muydu john’a "artık neden ağladığınızı biliyorum ama bu benim yapamayacağım bir şey" gerçi saçından tırnağına kadar insana benzeyen bir makine yapılıyor da gözlerin arkasına 2 tane su çıkarıcı zımbırtı koymamışlar t-800’lerde bir de işin o kısmı var. =) tamam kardeş sen terminator’sün her şey yaparsın, teknoloji gelişiyor durduramıyoruz sevişirsin de ağlarsın da bana hava hoş ama terminator’sen terminator’lüğünü bil be bi zahmet. konsepti değiştirirsen garipseriz yani terminator’den çok şizofren seri katiller dizisi izler gibi hissediyorum kendimi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol